Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Olej - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Čína alias švejžužu

Čína alias švejžužu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Švejžužu je marinované kuřecí nebo vepřové maso, které je oblíbené svou chutí a rychlou přípravou. Podle našeho receptu si připravíme švejžužu z vepřového masa a…

brutusdanik

30 min

Pečenáče

Pečenáče

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Objevte tradiční chuť pečenáčů, které spojují křehké obalované rybí filety s pikantním nálevem plným koření. Tento klasický český pokrm je po odležení ideální jako…

Ševcovský mls na chlebíčky Videorecept

Ševcovský mls na chlebíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Mnoho z nás si tuto pikantní pomazánku pamatuje už z dětství, většinou namazanou na půlkrajíčcích chleba a servírovanou ke snídani. Zkuste ji ale pro změnu máznout na…

NADEI

45 min

Dančí na červeném víně

Dančí na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud máte rádi zvěřinu a chcete pohostit své přátele nebo rodinu, připravte pro ně dančí na červeném víně se slaninovými noky. Maso je díky marinování potřeba…

poslirecept

110 min

Dančí na červeném víně

Dančí na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud máte rádi zvěřinu a chcete pohostit své přátele nebo rodinu, připravte pro ně dančí na červeném víně se slaninovými noky. Maso je díky marinování potřeba…

poslirecept

110 min

Florida řezy

Florida řezy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Žloutky vyšleháme s oběma cukry do pěny a pomalu přiléváme olej, bílky vyšleháme do tuhého sněhu. Do žloutkové pěny přisypeme mouku s práškem do pečiva a nakonec…

Žaludky na smetaně

Žaludky na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno pokrájenou cibulku, zaprášíme mletou paprikou a přidáme očištěné kuřecí žaludky. Orestujeme, opeříme, osolíme a podlijeme bujónem.…

Naložené syrečky - 2 způsoby

Naložené syrečky - 2 způsoby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Buď je milujete, nebo je nemůžete ani cítit. Olomoucké syrečky jsou rozporuplnou potravinou, avšak jejich typickou vůni můžete skrýt právě do nakládané formy podle…

spagetka

20 min

Smažený celer v trojbalu

Smažený celer v trojbalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Oloupaný celer nakrájíme na 10-15 mm silné plátky a v osolené vodě uvaříme do poloměkka.Plátky rozložíme na talíř, lehce pokapeme citronovou šťávou a pokud je třeba,…

cathleen

35 min

Gyros z trouby

Gyros z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso nakrájejte na plátky o šířce cca 0,5-1 cm a zlehka je naklepejte. Osolte, okořeňte a promíchejte s 2-3 lžícemi oleje. Nechte marinovat přes noc v uzavřené nádobě v…

Špenát II. Videorecept

Špenát II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Což takhle dát si špenát? Hledáte-li nenáročný recept na nedělní oběd pro celou rodinu, vyzkoušejte tuto jednoduchou přípravu špenátu. Podávat jej můžete třeba s volským…

Zdenka +++

65 min

Kečup z papiňáku

Kečup z papiňáku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rychlý a chutný domácí kečup připravený v papiňáku vás překvapí svou jednoduchostí a intenzivní chutí. Tento kečup, plný čerstvých rajčat a voňavého koření, je skvělou…

Anna Kocikova

50 min

Kuřecí rošťák Videorecept

Kuřecí rošťák

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kuřecí maso je nejčastěji servírované maso, proto jistě oceníte tip na jakoukoliv obměnu. Vyzkoušejte náš recept na kuřecí rošťáky. Díky pivní marinádě se bude maso…

Antik10

45 min

Červené fazole a la Katův šleh Videorecept

Červené fazole a la Katův šleh

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vyhlášená minutka českých hospod, kterou nelibě proslavil Zdeněk Pohlreich, to je katův šleh. Přitom se jedná o velmi chutné jídlo, pokud se připraví z poctivých surovin…

Eliza

70 min

Masové koule na žampionech

Masové koule na žampionech

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Úžasný způsob jak obyčejnou karbanátkovou směs povýšit na lahodný chuťový zážitek. Vhodně zvolené ingredience a barevnost přísad na talíři potěší naše oko a zvýší naší…

mika59

60 min

Vídeňský řízek

Vídeňský řízek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na tenko rozklepané telecí maso v křupavé, dozlatova osmažené strouhance. Řeč není o ničem jiném, než o výborném vídeňském řízku, který se řadí mezi speciality rakouské…

1 41 42 43 44 45 969