Lesnická krkovička
Recept ještě nebyl hodnocenPlátky vepřové krkovice naložené v zajímavé marinádě s "divokým kořením" a podušené doměkka udělají radost na talíři. Přidejte vhodnou přílohu, trochu zeleninového…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Plátky vepřové krkovice naložené v zajímavé marinádě s "divokým kořením" a podušené doměkka udělají radost na talíři. Přidejte vhodnou přílohu, trochu zeleninového…
Maso z lososa je velice chutné a způsobů jak jej připravit je opravdu mnoho. Na pečeném lososu, s křupavou parmazánovou krustou, podávaném na lůžku z rajčatového ragú,…
Stehna obereme od kůže a kostí (použijeme je na uzený vývar), nakrájíme nadrobno a na lžíci oleje orestujeme cca 3minuty.Poté rozdělíme na 6 dílů.Cibuli nakrájíme…
Šťavnaté kousky trhaného kuřecího masa doplní jemná rajčatová omáčka. Podávaná s oblíbenými těstovinami se stane jistě pravidelně připravovaným pokrmem u vás doma. Při…
Kuřecí maso má v kuchyni opravdu velké využití. Vyzkoušejte z něj připravit skvělé kuřecí soté se zeleninou, které je plné chuti, díky dobře okořeněné marinádě. Maso tak…
Venku se pomalu otepluje a s přicházejícím létem ruku v ruce přichází i grilovací sezona. Pokud holdujete rybám, pak neotálejte a připravte lahodného pstruha, krásně…
Tyto dobré kynuté placičky z kuřecího masa, papriky a cibule můžeme ugrilovat a podávat jako pečivo ke grilování, nebo je jednoduše upečeme v troubě. Příprava je velmi…
Pochutnejte si na lahodném pečeném rolovaném bůčku, který je dokonale ochucený a upečený do křupava. Společně s jemně dušenou kapustou vytváří soulad chutí, která potěší…
Polévka z ledového salátu je svěží a lehký pokrm, ideální pro horké letní dny. Tato polévka je krémová a lahodná, plná vitamínů a živin, která se hodí jako předkrm nebo…
Vejce prošleháme s pivem a hořčicí, přimícháme škrob a mouku.Těstíčko osolíme, opepříme, přidáme papriku, utřený česnek, sójovou omáčku a worcester.Žampióny očistíme,…
Brokolicová polévka se v našich jídelníčcích již dávno zabydlela. Recepty se liší, každý kuchař přidám trochu své fantazie. Tato s brynzou, podle našeho receptu, je opět…
Talíř polévky s fazolemi a klobásou hravě nahradí plnohodnotný oběd a může být i sytou „chlapáckou” večeří. Stačí den předem namočit fazole a druhý den věnovat pár minut…
Očistěte a opláchněte játra a nakrájejte na kousky. Máslo rozpusťte na pánvi a opečte játra obalená v mouce. Krátce smažte z každé strany a poté vyjměte na talíř.Na…
Z hovězí kližky, chutná guláš nejlépe. Vhodnou přílohou jsou knedlíky, kdo má rád může si ho dát s těstovinami, anebo jen tak s chlebem. Výborný je i druhý den.
Kuřecí stehenní řízky z našeho receptu jsou po odležení v marinádě s kořením a rychlé tepelné úpravě křehké a šťavnaté. Když je doplníme plackami z cukety a sýra typu…
Tento recept spojuje šťavnaté kuřecí maso s různou zeleninou, vše pečené společně na jednom plechu. Kousky kuřete jsou okořeněny oblíbeným kořením a pečou se společně s…
Kombinace šťavnatého kuřecího masa, křupavé cukety a sladké papriky zachutná každému. Tento pokrm je nejen snadný na přípravu, ale také bohatý na bílkoviny a vitamíny,…
Jedním z neoblíbenějších českých jídel je bezesporu guláš, Připravte jeho letní obměnu, s typickou letní čerstvou zeleninou ze zahrádky. Guláš plný nejen masa, ale také…
Tradiční zelňačka z kysaného zelí je plná vitamínů a chuti. V zelňačce nesmí chybět pokrájená klobása, místo brambor můžeme použít kedluben, nepoznáte rozdíl. Polévku…
Šťavnaté kousky kuřecího masa jsou obaleny v kořeněné směsi, která jim dodává jedinečný pikantní nádech. Grilování zvýrazní chuť koření a vytvoří křupavou kůrku, zatímco…
I když tento guláš neobsahuje žádné maso, je vydatný a velmi lahodný. Navíc díky krásným barvám vypadá opravdu lákavě. Při přípravě můžeme použít čerstvou zeleninu z…
Masové plátky s omáčkou jsou pro naši kuchyni typickým pokrmem. V tomto receptu použijeme vepřové maso, které v tlakovém hrnci doplníme špekem, cuketou, kořením a pivem.…
Babaganoush je tradiční blízkovýchodní pomazánka z pečeného lilku, která vás osloví svou jemnou, kouřovou chutí s dotekem česneku a tahini. Ideální jako lehký předkrm…
S přicházejícími sychravými podzimními dny zajisté přijde vhod na recept oblíbenou dýňovou polévku. Díky červeným fazolím obsahuje také dostatek vlákniny. Lehce nasládlá…