Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dvojí líčka v Pomalém hrnci s fazolkami

Hodnocení receptu je 3,5 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 2. 2015 14:08

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 984 kJ / 1 430 kcal
Bílkoviny119,87 g
Tuky91,79 g
Vláknina14,38 g
Cholesterol 305 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,50 g
Sacharidy27,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Složení koření Hungaria (Od Lubana): paprika sladká, pálivá, pepř, oregáno, hořčice, sůl

Pozor na to, aby nádoba Pomalého hrnce byla vhodná k přímému vaření na sporáku (já ji mám z kameniny a ještě pod ní musím dávat kovovou mřížku). Ne každá nádoba přímé vaření na sporáku umožňuje, informace máte v návodu. Pak musíte restovat vedle na pánvi a až pak pokračovat v elektrickém obalu s PH.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

senky senky

16. 2. 2015 11:01

A pozor !!! Já mám nádobu určenou na všechny typy sporáků a stejně venkovní glazura na plynu praskla !!!! Asi moc velký plamen nebo co, používám ji dál, ale ne na sporáku a raději umyju (myčka) o pánev víc ;-)

spagetka spagetka

16. 2. 2015 10:13

cathleen: Jo, tady máš pravdu:yes::yes::yes:, napíšu to do receptu. Vím, že mi Simča právě zdůrazňovala, ať volím nádobu, která může na plotnu, do trouby...

maris maris

16. 2. 2015 09:23

cathleen: mně nádoba taky nejde na sporák, když je potřeba, tak musím orestovat na pánvi a potom přendám do PH.:-)

cathleen cathleen (moderátorka)

16. 2. 2015 09:07

Ještě k postupu - píšeš, že v nádobě PH orestujeme na plotně slaninu...ne všechny PH jsou urceny i na plotnu (sešly se nám doma dva různé a na plotnu nemůže ani jeden), tak ať si některá z neznalých začinajících hrnec na plotně nezničí.

hosta hosta

16. 2. 2015 00:23

Na líčka občas narazím v masně přifařené ke Kauflandu. Pomalý hrnec nemám, ale tohle maso je i za dvě-tři hodiny krásně měkké i při mém systému přisunováni a odsunování kastrolu na kuchynském sporáku:-)). Ještě jsme se nenabažili líček s burgundskou omáčkou, snad někdy na jinou úpravu dojde taky. Kopr bych tam tedy ale asi nedala;-):yes:

Severinka Severinka

15. 2. 2015 22:34

Vypadá to parádně;-);-):yes::yes::yes:zase se musím po líčkách u nás kouknout;-);-);-);-)

chocolate chocolate

15. 2. 2015 21:44

spagetka:Tak radeji na cca 100 st. do trouby pres noc a bude to take lahoda.
Loudalek-to je krasny vyraz:yes:.

spagetka spagetka

15. 2. 2015 21:40

cathleen: Ivo, já taky moc ne, jen mě to napadlo jako varianta, já sama mám teď daleko raději toho loudálka

cathleen cathleen (moderátorka)

15. 2. 2015 21:38

spagetka: s tou poslední větou bych úplně nesouhlasila :-8
Podstatou pomalého hrnce je přece právě pomalé vaření, kdy se vyvar s masem jen táhne a maso pomalým vařením získá obzvlášť dobrou chuť ;-)
Tlakáč -to je úplně jiný způsob vaření.

spagetka spagetka

15. 2. 2015 21:14

Děkuju moc :-8. Já využila toho, že náš řezník měl oboje líčka v akci, koňské jsem nikdy neměla, takže jsem po nich skočila. Pokud je seženete, určitě udělejte. Krásně se chuťově doplňujou. Samozřejmě stačej i jen ty hovězí. No a místo PH stačí tlakový hrnec ;-);-);-):yes::yes::yes:

tejaja tejaja

15. 2. 2015 21:05

Zohnať u nás akékoľvek líčka je nemožné, nepredávajú sa. Ale aspoň tie hovädzie raz musím v Čechách kúpiť a vyskúšať. :yes:;-)

cekrops cekrops

15. 2. 2015 15:24

Sehnat koňská líčka bude dost fuška. Ale jinak super !:yes:

Colombo65 Colombo65

15. 2. 2015 15:01

:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koňská líčka líčka v pomalém hrnci vepřova líčka v pomalém hrnci pomalý hrnec s časovačem recepty hovezi licka v pomalém hrnci pomalý hrnec kaufland hovězí líčka pomalý hrnec koňská líčka recepty líčka s fazolkami jak vařit hovězí líčka pomalý hrnec hovezi licka v pomalém v pomalém hrnci vařené maso v pomalém hrnci koňská líčka recept stupne vareni pomaly hrnec vepřová líčka s fazolkami recepty k pomalému hrnci vařeni v pomalem hrnci hovězí líčka v pomalém hrnci po po burgundsku líčka pomalý hrnec dvojí vaření

Suroviny: líčka koňská, líčka hovězí, cibule, slanina anglická, česnek, koření, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř čtyř barev, kmín drcený, vločky chilli, koření oregáno, sůl, petrželka, cibulka jarní, kopr, fazolky zelené, chléb, vývar, voda

TopRecepty.cz

Dvojí líčka v Pomalém hrnci s fazolkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gGPY