Dvojí líčka v Pomalém hrnci s fazolkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 984 kJ / 1 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,87 g |
Tuky | 91,79 g |
Vláknina | 14,38 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Složení koření Hungaria (Od Lubana): paprika sladká, pálivá, pepř, oregáno, hořčice, sůl
Pozor na to, aby nádoba Pomalého hrnce byla vhodná k přímému vaření na sporáku (já ji mám z kameniny a ještě pod ní musím dávat kovovou mřížku). Ne každá nádoba přímé vaření na sporáku umožňuje, informace máte v návodu. Pak musíte restovat vedle na pánvi a až pak pokračovat v elektrickém obalu s PH.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 2. 2015 11:01
A pozor !!! Já mám nádobu určenou na všechny typy sporáků a stejně venkovní glazura na plynu praskla !!!! Asi moc velký plamen nebo co, používám ji dál, ale ne na sporáku a raději umyju (myčka) o pánev víc
16. 2. 2015 10:13
cathleen: Jo, tady máš pravdu, napíšu to do receptu. Vím, že mi Simča právě zdůrazňovala, ať volím nádobu, která může na plotnu, do trouby...
16. 2. 2015 09:23
cathleen: mně nádoba taky nejde na sporák, když je potřeba, tak musím orestovat na pánvi a potom přendám do PH.
16. 2. 2015 09:07
Ještě k postupu - píšeš, že v nádobě PH orestujeme na plotně slaninu...ne všechny PH jsou urceny i na plotnu (sešly se nám doma dva různé a na plotnu nemůže ani jeden), tak ať si některá z neznalých začinajících hrnec na plotně nezničí.
16. 2. 2015 00:23
Na líčka občas narazím v masně přifařené ke Kauflandu. Pomalý hrnec nemám, ale tohle maso je i za dvě-tři hodiny krásně měkké i při mém systému přisunováni a odsunování kastrolu na kuchynském sporáku. Ještě jsme se nenabažili líček s burgundskou omáčkou, snad někdy na jinou úpravu dojde taky. Kopr bych tam tedy ale asi nedala
15. 2. 2015 22:34
Vypadá to parádnězase se musím po líčkách u nás kouknout
15. 2. 2015 21:44
spagetka:Tak radeji na cca 100 st. do trouby pres noc a bude to take lahoda.
Loudalek-to je krasny vyraz.
Loudalek-to je krasny vyraz.
15. 2. 2015 21:40
cathleen: Ivo, já taky moc ne, jen mě to napadlo jako varianta, já sama mám teď daleko raději toho loudálka
15. 2. 2015 21:38
spagetka: s tou poslední větou bych úplně nesouhlasila
Podstatou pomalého hrnce je přece právě pomalé vaření, kdy se vyvar s masem jen táhne a maso pomalým vařením získá obzvlášť dobrou chuť
Tlakáč -to je úplně jiný způsob vaření.
Podstatou pomalého hrnce je přece právě pomalé vaření, kdy se vyvar s masem jen táhne a maso pomalým vařením získá obzvlášť dobrou chuť
Tlakáč -to je úplně jiný způsob vaření.
15. 2. 2015 21:14
Děkuju moc . Já využila toho, že náš řezník měl oboje líčka v akci, koňské jsem nikdy neměla, takže jsem po nich skočila. Pokud je seženete, určitě udělejte. Krásně se chuťově doplňujou. Samozřejmě stačej i jen ty hovězí. No a místo PH stačí tlakový hrnec
15. 2. 2015 21:05
Zohnať u nás akékoľvek líčka je nemožné, nepredávajú sa. Ale aspoň tie hovädzie raz musím v Čechách kúpiť a vyskúšať.
15. 2. 2015 15:24
Sehnat koňská líčka bude dost fuška. Ale jinak super !
15. 2. 2015 15:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 12 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 13 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 20 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 1 hodinou
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 10 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 10 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 11 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 11 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 11 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 11 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na domácí křupavé cini minis z tortilly: Snadná a rychlá snídaně voní skořicí a připravená je v cukuletu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Další recepty
Tématické fráze: koňská líčka líčka v pomalém hrnci vepřova líčka v pomalém hrnci pomalý hrnec s časovačem recepty hovezi licka v pomalém hrnci pomalý hrnec kaufland hovězí líčka pomalý hrnec koňská líčka recepty líčka s fazolkami jak vařit hovězí líčka pomalý hrnec hovezi licka v pomalém v pomalém hrnci vařené maso v pomalém hrnci koňská líčka recept stupne vareni pomaly hrnec vepřová líčka s fazolkami recepty k pomalému hrnci vařeni v pomalem hrnci hovězí líčka v pomalém hrnci po po burgundsku líčka pomalý hrnec dvojí vaření
Suroviny: líčka koňská, líčka hovězí, cibule, slanina anglická, česnek, koření, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř čtyř barev, kmín drcený, vločky chilli, koření oregáno, sůl, petrželka, cibulka jarní, kopr, fazolky zelené, chléb, vývar, voda
Dvojí líčka v Pomalém hrnci s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGPY
13 názorů