Syrečky v pivním těstíčku
Recept ještě nebyl hodnocenPokud se vám už trochu omrzel klasický smažený sýr a máte rádi jedinečnou chuť a vůni olomouckých tvarůžků, neváhejte a vyzkoušejte tento recept. Smažené tvarůžky v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud se vám už trochu omrzel klasický smažený sýr a máte rádi jedinečnou chuť a vůni olomouckých tvarůžků, neváhejte a vyzkoušejte tento recept. Smažené tvarůžky v…
Husté a zahřívací polévky oceníme zejména v sychravém počasí. Jednou z takových polévek je i tato, kořeněná květáková. Zeleninu povaříme ve vývaru, doplníme česnekovou…
Pórková polévka, připravená na základu z máslové jíšky, chutná výborně. Díky tomu, že do ní přidáme brambory, dobře zasytí. Kromě skvělé chuti pórku v ní najdeme ještě…
Maso nakrájíme na kousky a umeleme.Vmícháme do něj nasekanou cibuli, sójovou omáčku, sůl, koření, vejce a solamyl. Zdá-li se nám hmota řídká, přidáme lžíci strouhanky…
Šťavnatá hovězí roštěná na okurkách a hořčici s uzenou slaninou a uvařenou tarhoňou je sytým jídlem, které zahřeje nejen za chladných dní. Příjemná nakyslost okurek se…
Hlíva ústřičná je doslova královnou mezi houbami a nabízí pro naše tělo spoustu benefitů. Pokud máte rádi pikantnější pokrmy a nevíte jak hlívu zpracovat, vyzkoušejte…
Tortillové placky jsou velice oblíbené pro svou variabilitu, naplnit je můžete jakoukoliv směsí, třeba z pečeného kuřecího masa, vařených brambor a sýra. Naplněné…
Turecká vejce jsou oblíbenou snídaní. Jde o spojení vajec, jogurtu, chilli másla a kopru. Obměnou pak může být právě servírování této kombinace na křupavém opečeném…
Tento recept dokonale propojuje jedinečnou chuť jater a slaniny, které se pozvolna dusí s mrkví, hráškem a jablkem. Tyto ingredience nejen obohatí pokrm svou chutí, ale…
Šťavnaté masové kuličky z mletého masa se skvěle doplňují s jemně dušenými kedlubnami na sádle. Nenáročné jídlo, které potěší jak milovníky klasiky, tak ty, kdo hledají…
Guláš je jedním z velmi oblíbených pokrmů nejen v naší kuchyni. Z kostek vepřového masa a koření připravíme lahodný základ, podlijeme pivem a podusíme doměkka. Na závěr…
Velmi jednoduché zeleninové jídlo, které si vychutnáme jen tak, nebo jako přílohu. Batáty stačí upéct v troubě do měkka. Jejich nasládlou chuť zvýrazníme medovou…
Zelňáky s uzeným masem na grilu jsou originální pochoutkou, která spojuje tradiční české chutě s letní grilovací atmosférou. Základ tvoří mleté vepřové maso, kysané zelí…
Odlehčenou česnekovou pomazánku připravíte během chvilky rovnou na tři způsoby. Hodí se jako výborné a rychlé občerstvení pro návštěvu nebo na oslavu narozenin. Základem…
Brambory, tarhoňa a kvalitní uzená klobása jsou základem tohoto pokrmu, který připravíte v jednom hrnci. Pokrm není náročný na přípravu a zvládnou jej i úplní…
Plněné žampiony se dají připravit na spoustu různých způsobů a plnit širokou škálou náplní. V tomto receptu použijeme směs se sýrem uzeným masem, takže potěšíme i…
Šťavnaté, lehce pikantní vepřové nudličky s kořeněným chorizem, mrkví, cuketou a rajčaty. Rychlá a snadná večeře pro celou rodinu, do půl hodiny na stole. Podávejte s…
Kysané zelí s rýží a restovanou zeleninou tvoří zajímavý a chuťově bohatý pokrm, který zasytí i větší počet strávníků. Jogurt zjemní chutě a díky cuketě a lilku je rýže…
Na grilování se hodí hned několik druhů vepřového masa. Pokud máte radši spíš prorostlejší kousky, zkuste krkovici. Pokud fandíte libovému, bude vám chutnat spíš kotleta…
Tradiční česká klasika v odlehčené a zdravější verzi podle zásad dělené stravy. Šťavnaté králičí maso vařené s kořením, jemná cuketová omáčka bez mouky a originální…
Kombinace lesních hub, vajec, pórku a dobře vyzrálé nivy je skutečným koncertem chutí. Pár surovin a přesto skvělé a lahodné jídlo, které je si můžete vychutnat samotné…
Kdo by nemiloval šťavnaté burgery z grilu? Gurmánský zážitek umocníte, když koupíte maso vcelku a nasekáte si ho doma sami. Grilování na kokosovém uhlí dodá masu…
Uzená vepřová žebírka z grilu pro opravdové fajnšmekry se vám za delší dobu přípravy odmění úžasnou chutí a měkkostí. Jablečný mošt, hnědý cukr a melasa jim dají…
Listové těsto jde plnit různými náplněmi, ať už sladkými či slanými. V dnešní době je k dostání i jeho rozválená verze, a tak je jeho použití opravdu jednoduché a rychlé…