Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř Cayenský - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vepřové na kari a zázvoru

Vepřové na kari a zázvoru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibuli na oleji necháme zesklovatět, přidáme nakrájené maso, které zprudka orestujeme. K orestovanému masu přidáme česnek, sůl, zázvor, kajenský pepř, kari koření.…

Indické kuřecí biryani

Indické kuřecí biryani

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Do zavíratelné misky uděláme marinádu. Dáme jogurt, koření, špetku soli, pastu a olej. Přidáme nastrouhaný zázvor, 1 lžíci smažené cibulky, prolisovaný česnek a vše…

Pikatní polévka z červené čočky

Pikatní polévka z červené čočky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Polévka z červené čočky je díky rychlé přípravě velmi oblíbená. Zkuste do ní tentokrát přidat řapíkatý celer, mrkev a špetku kajenského pepře. Skvělé chuti docílíte i…

hazel

45 min

Salát z červené čočky

Salát z červené čočky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Uvaříme červenou čočku.Smícháme s cibulí a paprikami nakrájenými na drobné kostičky, rajčátka nakrájíme na půlky.Zálivku připravíme vymícháním všech ingrediencí do…

zridkavesela

30 min

Rychlé gnocchi s parmezánem

Rychlé gnocchi s parmezánem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Gnocchi uvaříme dle návodu. Slijeme a vsypeme na pánev s rozpuštěným máslem. Osmahneme do zlatova. Přidáme kysanou smetanu, oregano, cayenský pepř a promícháme.…

Kuřecí fajitas

Kuřecí fajitas

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Koření smícháme v nějaké skleničce a zatím odložíme.Nachystáme 3 druhy paprik (kapií) - červenou, zelenou a žlutou. Já měla jen červenou a oranžovou, víc barev lépe…

Živáňská pečeně jinak

Živáňská pečeně jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Živáňská pečeně kombinuje chuť šťavnaté vepřové krkovice s chutí papriky, cibule a rajčat. Směs ovoněnou slaninou a klobáskou skvěle doplní i brambory, které můžete…

VladimirV

170 min

Utopené párečky

Utopené párečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Utopenci jsou oblíbená hospodská klasika. Tentokrát je připravíme trochu jinak a místo špekáčků použijeme vídeňské párky, které spolu s cibulí, česnekem a jalapeño…

mojetara

21 min

Libanonské brambory

Libanonské brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Batata harra jsou tradiční libanonské brambory, které se servírují jako drobná pochutina k vínu nebo k pivu. Batata harra v překladu znamená “pikantní brambory". Kromě…

mika59

35 min

Pikantní špekáčky na topinku

Pikantní špekáčky na topinku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Špekáčky oloupeme a nakrájíme na kousky. Rozehřejeme pánev a špekáčky na sucho opečeme. Pustí svůj tuk. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, očištěné feferonky a česnek…

Uzení rarášci

Uzení rarášci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso nakrájíme na drobné kostičky. Smícháme pivo, vejce a všechny suroviny kromě masa. Vznikne těstíčko, které dochutíme a nakonec vmícháme maso. Necháme půl hodiny…

1 2 3 4 8

Naposledy jste si prohlédli