Filet z lososa s mangovo-máslovou omáčkou

rejni Kuchařka: rejni

Doba přípravy: 20 2 porce Ryby 3 názory

Suroviny

filet z lososa cca 400-500 g (aby to bylo na 2 porce)
mango (spíše měkčí)
oříšek másla
citronový pepř
sůl
rukola
olivový olej
balsamico
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso vložíme do nádoby, z obou stran opepříme a osolíme. Zalijeme trochou olivového oleje a necháme na chvilku odstát.

  2. Mezitím si rozpálíme v rendlíku oříšek másla, přidáme mango nakrájené na menší kousky a necháme na cca 3-4 minuty podusit. Poté rozmixujeme.

  3. Na rozpálenou pánev vložíme lososa, z obou stran opečeme cca 4 minuty, tj. z každé strany 2 minuty.

  4. Veškeré jídlo si připravíme na talíř a můžeme jist.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 109 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Filet z lososa s mangovo-máslovou omáčkou

  • Jirka Jirka(neregistrovaná)

    Dobrý den. Dá se tento losos podávat i bez omáčky ? Jen samotný filet.

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Pěkný receptík:-p:yes:jen bych ho asi zařadila do kategorie "Ryby";-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Uff, nádherný, jednoduchý receptík :-)

    Odpovědět

Tématické fráze: recept na filety z lososa losos s måslovou omåčkou jednoduchý recept losos filet z lososa recepty losos filet recept losos s mangem filety z lososa doba pripravy recepty losos s omáčkou