Pivní krkovička s fazolkami
Recept ještě nebyl hodnocenPlátky vykoštěné krkovičky naložíme den předem do pivní marinády. Důkladně promícháme v misce s víčkem.Druhý den oškrábeme brambory, nakrájíme na větší kousky a vložíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Plátky vykoštěné krkovičky naložíme den předem do pivní marinády. Důkladně promícháme v misce s víčkem.Druhý den oškrábeme brambory, nakrájíme na větší kousky a vložíme…
Pokud hledáte recept pro nedělní vaření, tak tento bude tím pravým. Opečené a ještě navíc zapečené vepřové kotlety s dalšími ingrediencemi jistě uspokojí vaše chuťové…
Olomoucké tvarůžky s typickou výraznou vůní a pikantní chutí se dají připravit na mnoho způsobů. Při smažení se bohužel občas stává, že vytečou. Tomu můžeme předejít…
Tak v tomhle případě hamburgerů je to čisté nebe v hubě, jak se říká. Vymazlený a skvěle dochucený hamburger s plátkem kozího sýra, karamelizovanou cibulí a křupavým…
Dostali jste chuť na pořádnou porci vydatného hovězího masa? Kližka je to pravé. A bude i brzy na stole, když využijete tlakový hrnec. Dolaďte chuť špekem, pivem,…
V receptu není uvedeno množství, neboť to si určí každý sám podle své chuti. Tyto vepřové závitky jsou velmi šťavnaté a pikantní a jako přílohu můžete podávat brambory…
Vychutnejte si křupavé kuřecí paličky na lůžku jemně karamelizované cibule a osvěžujících plátků rajčat, zalité lahodnou omáčkou s pikantním nádechem piva a kečupu.
Aromatický slaný závin, který při každém soustu křupne. Tukové těsto je zaděláno se světlým pivem a plněno skvělou náplní. Na tu podusíme hlávkové zelí a spolu se…
Vepřová pochoutka, typická pro francouzskou kuchyni, to jsou rillettes! Aby se maso krásně rozpadalo a všechny ingredience se prolnuly, doporučujeme vařit v tlakovém…
Grilovací sezona je pomalu za dveřmi. Ugrilovat se dá snad skoro vše, ale sázkou na jistotu, je kuřecí maso, potřené kořenící směsí. Ke konci grilování maso potřeme…
S návratem teplejšího počasí se můžeme těšit i na vůni ohně a grilovaných dobrot. Skvěle chutná například kuře se zlatou křupavou kůrčičkou. Grilujeme ho nadívané, v…
Řízkům z mletého masa, smaženým v křupavém pivním těstíčku, dodá zajímavou chuť Hermelín. Podávat je můžete s vařeným bramborem, nebo kaší. Vašim strávníkům se budou jen…
Plátky vepřové krkovice podle našeho receptu mají opravdu silnou chuť po česneku. Rozmarýn jídlo jen lehoučce ovoní. V kombinaci s pivem, je to bezva "chlapské" jídlo.…
Palačinky tradičně připravujeme zejména v jejich sladké verzi. V tomto receptu se však můžete inspirovat a připravit smažené palačinky plněné masovou směsí z vařených…
Tento pokrm je připravený z jemného tvarohu smíchaného s máslem, paprikovým kořením, pivem a sýrem. Palivec se sýrem je ideální jako pomazánka na čerstvý chléb, krekry…
Pečená stehna jsou snadná na přípravu a vlastně, kdo by je neměl rád. V tomto receptu dochutíme stehna divokým kořením a světlým pivem. Na talíři je podáváme s…
Dobře upečený bůček je lahodné jídlo. Je šťavnatý, měkký, s křupavou a zlatavou kůží. Pivní směs mu dodá ještě lepší chuť. Plátky bůčku podáváme se sladkou kořeněnou…
Jednoduché slané pohoštění připravíme z jogurtového těsta. Těsto rozválíme, rozdělíme na čtverce, naplníme Nivou a pečeme posypané sezamovým semínkem, hrubou solí a…
Aromatický bulvový celer obvykle používáme jako součást omáček a polévek. V tomto jídle si jeho zajímavou chuť vychutnáme naplno. Obalený do pivního těstíčka ho…
Roláda z vykostěného vepřového kolene tvoří skvělou kombinaci chutí s bramborovými plackami a kysaným či dušeným zelím. Placky můžete opéct na sucho nebo na oleji, v…
Pivní rohlíky s rozmarýnem jdou obzvlášť dohromady s obloženými talíři a dalším pohoštěním. Připravte si je podle následujícího receptu a uvidíte, že pivo v těstě má své…
Při posezení s přáteli u piva nesmí nikdy chybět drobné občerstvení. Pokud připravíte pomazánku z aromatického camembertu, určitě nešlápnete vedle. Pomazánku mažeme na…
Mezi oblíbenou jarní zeleninu patří ředkvičky, jejichž pěstování je opravdu nenáročná. Tato křupavá zelenina typické štiplavé chuti je právě na jaře nejchutnější a…
Specificky aromatické tvarůžky buď nenávidíte nebo zbožňujete. Vychutnejte si dobře uleželou pomazánku se zakysanou smetanou a hořčicí, nejlépe na krajíčku čerstvého…