Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivo světlé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vlámská karbonáda

Vlámská karbonáda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nakrájíme slaninu na plátky zhruba 4 mm silné a aby byly cca 15 cm dlouhé. Překrojíme je napůl, takže budeme mít 12 kousků slaniny.Maso nakrájíme na kostky zhruba 3-4…

Josef Brychta

140 min

Koláčíček

Koláčíček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Koláč inspirovaný tradiční francouzskou pochoutkou tarte boulangere. Jde o poměrně finančně nenáročný moučník, je rychle hotový a ještě rychleji snězený. Těsto je křehké…

rebeka

60 min

Pivní bůček na způsob rillettes

Pivní bůček na způsob rillettes

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřová pochoutka, typická pro francouzskou kuchyni, to jsou rillettes! Aby se maso krásně rozpadalo a všechny ingredience se prolnuly, doporučujeme vařit v tlakovém…

mika59

75 min

Palivec se sýrem

Palivec se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tento pokrm je připravený z jemného tvarohu smíchaného s máslem, paprikovým kořením, pivem a sýrem. Palivec se sýrem je ideální jako pomazánka na čerstvý chléb, krekry…

mika59

15 min

Pečený bůček s ovocnou salsou

Pečený bůček s ovocnou salsou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dobře upečený bůček je lahodné jídlo. Je šťavnatý, měkký, s křupavou a zlatavou kůží. Pivní směs mu dodá ještě lepší chuť. Plátky bůčku podáváme se sladkou kořeněnou…

alena-s

90 min

Skřivánci na niti

Skřivánci na niti

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnaté závitky z vepřového masa naplněné kysaným zelím a klobásou jsou opravdu lahodné. Podáváme je s dušenými kapustičkami a jako přílohu můžeme zvolit bramborový…

alena-s

90 min

Pivní závin s hruškami

Pivní závin s hruškami

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Závin nebo štrúdl můžeme připravit z různých druhů těst a náplní. V tomto receptu přinášíme těsto, které je ozvláštněno pivem. Uvnitř závinu se pak skrývá bohatá…

RubyRom

30 min

1 24 25 26