Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Portobello jako řízek

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 9. 2021 13:36

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 283 kJ / 307 kcal
Bílkoviny14,16 g
Tuky8,46 g
Vláknina1,35 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 103 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy37,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Portobello jako řízek jsem tady nenašla. A přitom smažený má plnou a vynikající chuť žampionu. Všichni zapékají, ale smažený je výborný..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

mika59

20. 9. 2021 12:55

Jikotka: Já děkuji za milou zprávu..:-K:-K

adamos

18. 9. 2021 15:03

Takhle stejně dělám bedly . . zdr ad

Jikotka

18. 9. 2021 12:10

mika59: Děkuji za inspiraci, před chvílí jsem je dodělala ,ochutnala a jsou výborné...:-K:-K:-K

mika59

18. 9. 2021 09:57

Simona Skolakova: Simi děkuji, opravdu je to dobré. Ta chuť žampionu je výrazná.

Simona Skolakova

17. 9. 2021 21:34

To je moc hezký recept,vždy jsem obalovala klasické žampiony a toto mi nenapadlo,tak až Portobello uvidím,vyzkouším tento receptík<3;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: portobello, vejce, pivo světlé, mouka hladká, strouhanka, semínka sezamová, sůl, pepř, koření houbová variace, tuk na smažení

TopRecepty.cz

Portobello jako řízek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lzpM