Filety lososovitého pstruha s mátovým hráškem
Recept ještě nebyl hodnocenPředem můžeme připravit domácí sardelové máslo utřením 100 g másla pokojové teploty, 6 ančoviček rozmačkaných vidličkou a 1 lžíce nasekané pažitky nebo petrželky. Nebo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Předem můžeme připravit domácí sardelové máslo utřením 100 g másla pokojové teploty, 6 ančoviček rozmačkaných vidličkou a 1 lžíce nasekané pažitky nebo petrželky. Nebo…
Bylinky si natrháme na malé kousky česnek rozmačkáme a dáme do hmožďíře přidáme citronový olej a citronovou kůru umícháme pastu.Pstruha opláchneme ve studené vodě…
Pohanku propláchneme, přivedeme k varu, vypneme a přidáme bujon. Necháme dojít asi 20 minut. Do hotové vmícháme kukuřici. Můžeme dochutit hořčicí, solí, pepřem, ale…
Červenou řepu nakrájejte na menší kousky a s 40ml vody rozmixujte na pyré. Pyré přendejte do mísy, přidejte sůl a mouku. Vypracujte husté těsto. Těsto rozdělte na…
Dala jsem si rozehřát troubu na 180°C. Pstruha jsem si hlavně z vnitřní strany nasolila, ale samozřejmě i z vnější, a dala dovnitř trošku nasekaných bylinek (není to…
Pekáček nebo zapékací misku vymažeme máslem a položíme do ní porce omytých a jen velmi slabě osolených ryb, které zalijeme bešamelovou omáčkou. Nivový bešamel si…
Vykuchanou rybu dobře vymyjeme, osušíme, osolíme hrubou solí, opepříme a pokapame citronovou šťávou, zakápneme olivovým olejem a dáme do chladu nejlépe do druhého dne. …
Filé omyjeme, osušíme a rozdělíme na porce. Ve dvou lžících olivového oleje smícháme nasekané bylinky, sůl, pepř a citronovou šťávu. Rybu tím potřeme a necháme 20 minut…
Delikátní chuť pstruha stačí jen lehce doplnit česnekem a pepřem. Filety podáváme s teplým salátem z brambor, na skus uvařených fazolek, cherry rajčat a oliv, který…
Pstruzi mají úžasně jemné a kvalitní maso. Dlouhou úpravou byste výsledné chuti jen ublížili. Celé ryby můžete před smažením naplnit dobře vychucenou nádivkou. Například…
Očištěné a vykuchané pstruhy uvnitř vytřeme směsí z utřeného česneku, soli, pepře a na povrchu pokapeme citronovou šťávou-v chladu necháme 30 minut odležet. Bílou část…
Ryby očistit, já v tomto případě i odstranil hlavy,okořenit a posolit jak vně tak zevně, obalit v mouce a vložit na pánev do rozehřátého másla a smažit z obou stran do…
Vezmeme si holínky a jdeme chytit pstruha... eventuelně zazvoníme v T... na zvonek a necháme si ho vylovit z nádrže... Prostě vezmeme čerstvého (nejlépe) pstruha,…
V misce si připravíme směs s koření, citronové kůry, šťávy a řádně promícháme. Osušené filety osolíme a potřeme směsí, dáme na talíř a necháme v chladu asi 2 hod.…
Filé si osolíme, opékáme na olivovém oleji z obou stran. Hotové filé vyjmeme a do výpeku přidáme plátek másla, nasekané bylinky a podlijeme vínem, dochutíme citronovou…
Filety ze pstruha očistíme – pinzetou odstraníme zbytky kostí, které přejetím rukou po filetu ucítíme. Z obou stran filety pokapeme citronovou šťávou, osolíme, bohatě…
Pstruha si osolíme i zvnitřku, posypeme kořením na ryby, naplníme libečkem, okořeníme grilovacím kořením a kmínem. Obalíme v hladké mouce a na mírném plameni smažíme na…
Pstruha osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a posypeme bylinkami. Necháme ho v chladu ležet aspoň půl hodiny. Zapékací misku vymažeme máslem a přidáme na…
Naporcovaného pstruha nasolíme a obalíme v hladké mouce smíchané s kořením Tandoori Masala. Já jsem dala na 10 dkg hladké mouky 1 polévkovou lžíci koření. Takto…
Vykuchané, kuchyňsky upravené pstruhy, omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme a pokapame citronem, nebo limetkou, opepříme, osolíme a zevniř potřeme zeleninovým základem. …
Rybu osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Na oleji pak rybu z obou stran opečeme.V kastrůlku uděláme z másla a mouky světlou jíšku a zalijeme vínem a vodou. Necháme…
Brambory omyjeme a dáme vařit ve slupce do osoléné vody. Růžový pepř lehce podrtíme v hmoždíři. V misce smícháme vinný ocet, špetku soli, růžový pepř, med a olej.…
Filety ze pstruha i s kůží omyjeme, osušíme a na straně kůže jednou, nejlépe dvakrát opatrně prořízneme (nebude se nám kroutit). Filety osolíme, opepříme a necháme malou…
Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, pórek, celer a přidáme všechno koření. Zalijeme kečupem a vhodíme na kostičky nakrájená rajčata a přesekanou pažitku. Necháme…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Chutě slavných: Napoleon Bonaparte snídal kuře, bál se fazolek a miloval čerstvé mandle, kterých klidně spořádal celý talíř
Jaro je tady! Užijte si ho s novinkami a udělejte si radost
Jídelní rozmary slavných: Hrdina Pobřežní hlídky David Hasselhoff vypije denně pět litrů vody a nejraději má grilované kuřecí maso