Pstruzi, plněné bylinkami a zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenVykuchané, kuchyňsky upravené pstruhy, omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme a pokapame citronem, nebo limetkou, opepříme, osolíme a zevniř potřeme zeleninovým základem. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vykuchané, kuchyňsky upravené pstruhy, omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme a pokapame citronem, nebo limetkou, opepříme, osolíme a zevniř potřeme zeleninovým základem. …
Ze pstruha vyřízneme dva krásné filety a pinzetou odstraníme i zbytek kostí, které v mase nahmatáme. Kůži si na dvou až třech místech šikmo prořízneme, aby se nám filet…
Pstruha vykucháme, očistíme od šupin, odstraníme hlavu.Bohatě rybu osolíme, lehce uvnitř posypeme citronovým pepřem. Cibule rozpůlíme a nakrájíme půlky na hrubší měsíčky…
Filety z pstruha opláchneme a důkladně osušíme. Položíme je kůží dolů na prkýnko a vetřeme do masa směs olivového oleje a jemně nasekaných bylinek, nakonec pokapeme…
Cibuli nakrájíme na kolečka. Plátky anglické slaniny a cibulí vyložíme dno pekáčku. Ryby po osušení, nasolení a lehkém okořenění pepřem potřeme rozpuštěným máslem s…
Pstruží maso je delikátní, jemné a lehce stravitelné. Úpravu chce rychlou, abyste si mohli vychutnat jeho skvělou chuť. Zde s překvapivě jednoduchým cuketovým salátem.…
Delikátní chuť pstruha stačí jen lehce doplnit česnekem a pepřem. Filety podáváme s teplým salátem z brambor, na skus uvařených fazolek, cherry rajčat a oliv, který…
Pstruzi mají úžasně jemné a kvalitní maso. Dlouhou úpravou byste výsledné chuti jen ublížili. Celé ryby můžete před smažením naplnit dobře vychucenou nádivkou. Například…
Tropický grilovaný pstruh je osvěžujícím a exotickým pokrmem, který přináší nádech letní dovolené na váš talíř. Čerstvý pstruh, marinovaný ve směsi citrusových šťáv,…
Marinovaný máslový pstruh je delikátní pokrm, který potěší milovníky ryb svou jemnou chutí a křehkou texturou. Pstruh marinovaný ve směsi koření, citronové šťávy,…
Tento recept přináší dokonale vyváženou chuť jemného pstruha marinovaného ve směsi aromatických bylinek, které rybě dodávají svěží a výrazný charakter. Pečená zelenina,…
Pstruh je v našich končinách velice oblíbenou rybou. Jeho jemné maso stačí doplnit kořením na ryby, které podpoří ještě kyselá šťáva z citronu. K restovaným filetům se…
Zkuste upravit jednu z nejoblíbenějších a nejchutnějších sladkovodních ryb po způsobu zámořské kuchyně. Příprava spolu s brambory zjednoduší vaření a výsledek je…
Jemný a delikátní pstruh nepotřebuje výrazné koření a připravíme ho během chvilky na pánvi. Podáváme ho s kouskem pečiva a dobrým salátem z celeru a mrkve, ochuceného…
Pečený pstruh je sám o sobě dokonalou pochoutkou. Tentokrát jej upečeme i s cuketou a česnekem. Z cukety pak připravíme pyré, do kterého přidáme také vlašské ořechy.…
Želatinové plátky namočíme do studené vody.Uzené pstruhy vykostíme a kostry, kůži a hlavy dáme spolu s cibulí a kořením vařit na 5 minut do zeleninového vývaru.Odstavíme…
Předem můžeme připravit domácí sardelové máslo utřením 100 g másla pokojové teploty, 6 ančoviček rozmačkaných vidličkou a 1 lžíce nasekané pažitky nebo petrželky. Nebo…
Pstruhy bez hlav a všech ploutví rozřízneme na 2 půlky, tzn., že z každého pstruha máme 2 filety. Kůži nestahujeme! Filety osolíme a opepříme.Připravíme si těstíčko.…
Všetky prísady na marinádu premiešame a ryby do nej naložíme na 12 hod. Občas otočíme.Na panvici rozohrejeme maslo a ryby na ňom z oboch strán opekáme (Podľa hrúbky ryby…
Pekáček nebo zapékací misku vymažeme máslem a položíme do ní porce omytých a jen velmi slabě osolených ryb, které zalijeme bešamelovou omáčkou. Nivový bešamel si…
Do vymasteného pekáčika rozložíme nakrájanú slaninu.Na ňu uložíme na kolieska narezané zemiaky a jemne osolíme.Vedľa seba uložíme na kolieska narezané paradajky a…
Pstruha omyjeme, osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Lžíci brynzy umícháme se lžící čerstvého kopru a směsí naplníme bříško pstruha. Takto upraveného…
Smícháme sůl s cukrem. Množství musí být tolik, abychom tím pokryli dno pekáčku nebo misky a zbylo na kompletní zasypání filetů.Omyté a osušené maso položíme na sůl,…
Pstruhy umyjeme a osušíme. Zvnútra aj zvonku ich pokvapkáme citrónovou šťavou a osolíme. Na oleji opražíme najemno narezanú cibuľu, pridáme plátky húb a dusíme, kým…