Pudinkové slepované cukroví
Recept ještě nebyl hodnocenČást mouky se v cukroví dá nahradit pudinkem s různými příchutěmi. Těsto se tím trochu přibarví a ozvláštní žádanou chutí a vůní, což ho od ostatního pečiva odliší. Pro…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 449 kJ / 346 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 0,10 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 85,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Část mouky se v cukroví dá nahradit pudinkem s různými příchutěmi. Těsto se tím trochu přibarví a ozvláštní žádanou chutí a vůní, což ho od ostatního pečiva odliší. Pro…
Oddělíme žloutky od bílků, ze kterých ušleháme tuhý sníh a opatrně a postupně přidáme cukr, žloutky a nakonec mouku s práškem do pečiva. Těsto vylijeme na plech…
Zužitkujte sklizeň jahod a připravte si jednoduché a rychlé pudinkové řezy z listového těsta. Sklidí úspěch nejen u dětí, ale i u dospělých strávníků. Řezy budou skvěle…
Nejprve ušleháme společně vejce s cukrem do pěny, přidáme prášek do pečiva, pudinky a upečeme na 200 stupňů (horkovzduch). Během pečení si uvaříme z cukru, tuku, kakaa…
S parným létem přichází také ruku v ruce sklizeň snad všemi oblíbených jahod. Jestli nevíte co z nich připravit a hledáte inspiraci, pak vyzkoušejte skvělý pudinkový řez…
Těsto: Vejce s cukrem vyšlehat do hutné pěny, která až zbělá.Vešlehat do ní olej a horkou vodu. Nakonec lehce do ní vmíchat mouku s práškem do pečiva. Těsto nalít do…
Ve studeném mléce rozmícháme jahodový pudinkový prášek, přidáme cukr a uvaříme pudink. Ještě horký rozdělíme do misek nebo sklenic.Tvaroh, zakysanou smetanu, cukr a…
Šťavnatý a vláčný korpus tvoří základní suroviny a k tomu navíc nastrouhaná mrkev a jablko, mezi nimiž křupou kousky nasekaných ořechů. Tvarohový krém dodá jemnost a…
Nejdříve si připravíme náplň - z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme hustý pudink. Necháme vychladnout. Listové těsto rozválíme na pomoučněném vále a rozdělíme…
Pozor, nelekejte se, opravdu žádná mouka. I přes to je bábovka vláčná a velice měkká, péřová. A proč papouščí? Protože do formy vrstvíme těsto tří různých barev. Po…
Jahody a čokoláda spolu tvoří dvojici, která dohromady nikdy nezklame. V nadýchaných řezech tato kombinace ještě zesílí a dostane nový rozměr. Kakaový piškot, jemný…
Úroda sezonního ovoce si mnohdy žádá rychlé zpracování. S tímto receptem můžete uvařit sladkou přesnídávku z oblíbeného ovoce. To jen očistíte, rozvaříte a rozmixujete.…
Sladké poháry jsou nejen skvělou odměnou, ale také chutnou svačinkou. Připravte si s námi vrstvený jahodový pohár. Vespod najdeme jogurt, na něj dáme jahodový pudink a…
Korpus potřeme marmeládou.Jednu polovinu korpusu polijeme (spíše potřeme) hustým uvařeným vanilkovým pudinkem.Druhou polovinu korpusu polijeme ( spíše potřeme) hustým…
Přesnídávku ohřejeme v hrnci. Pudinky a cukr rozmícháme ve vodě a přilijeme do horké přesnídávky. Na mírném ohni stále mícháme do houstnutí. Skleněnou mísu vyložíme…
Tento dezert spojuje nadýchaný piškotový základ s lahodnou vrstvou smetanového krému a šťavnatými jahodami. Ideální pro letní dny nebo jako sladká tečka po slavnostním…
Jahodové řezy jsou svěží a lahodný dezert, na který můžete použít i letní zásoby ovoce z mrazáku. Spojení nadýchaného piškotu, jemného krému a jahod tvoří dokonalou…
Vyválíme těsta na velikost plechu a plech vyložíme pečícím papírem. Předehřejeme troubu na 200°C. Jedno těsto dáme na plech. Na něj nasypeme dětské piškoty a mražené…
Uvaříme hustý pudink z půl litru mléka a dvou pudinků.Dáme do stroje vyšlehat, aby chladl nebo můžeme dát do umyvadla studenou vodu, do které hrnec postavíme a mícháme…
Dnes už je mnohem více možností, jak chuťově potěšit i ty, co nemohou klasické moučníky. S použitím bezlepkové mouky připravíme nadýchaný kakaový piškot, který doplní…
Když nastane sezóna oblíbené rebarbory, můžeme z ní upéct koláč z kynutého těsta ve tvaru růže. Polahodí nejen chuťovým pohárkům, ale i oku. Vypadá nádherně a díky…
Lehký a osvěžující jahodovo-jogurtový pohár, který zvládnete během chvilky. Sladké jahody a jemný jogurt tvoří lahodný dezert pro letní dny. Příprava není složitá a…
Léto, které nám dopřává úrodu různorodých druhů ovoce, si také žádá lehké a svěží dobroty. Tato základní bublanina je plná jahod. Její povrch je pomazán marmeládou a…
Toužíte po dokonalém dezertu, který v sobě spojuje jemný piškot, svěžest jahodového krému a bohatou chuť čokoládové polevy? Pak je tento recept přesně pro vás! Jeho…