Rebarborový koláč
Recept ještě nebyl hodnocenJeště jste letos nevyzkoušeli rebarboru? Velká chyba, protože v tomto šťavnatém koláči s drobenkou je neodolatelná. Nenápadná zelenina původem z Tibetu dá vašim pokrmům…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 69 kJ / 16 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,60 g |
– cukry | 1,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ještě jste letos nevyzkoušeli rebarboru? Velká chyba, protože v tomto šťavnatém koláči s drobenkou je neodolatelná. Nenápadná zelenina původem z Tibetu dá vašim pokrmům…
Máte rádi kombinaci sladkého a kyselého? Potom vám zachutná i hrnkový koláč s rebarborou a drobenkou. Připravený je velmi rychle, proto nemusíme v kuchyni trávit mnoho…
Zajímavá chuť rebarbory je ideální pro přípravu koláče. Tenké vláčné těsto pokryjeme sladkou tvarohovou náplní, která vyváží kyselost rebarborové vrstvy nad ní. Na…
Koláč z tenké vrstvy těsta pokrytý tvarohovou či makovou náplní nebo ovocem a zasypaný bohatou vrstvou žmolenky vám jistě zachutná. Náplň můžete zvolit dle své chuti.…
Rebarbora se v posledních letech stala pravidelně používanou surovinou v kuchyni. Její sezóna je taktéž krátká a tak je třeba si její zajímavou kyselkavou chuť vychutnat…
Řapíky rebarbory jsou ideální náplní do moučníků. Zkuste upéct tento koláč, ve kterém kyselou rebarboru doplňuje sladká tvarohová náplň. Příprava je velmi jednoduchá a…
V tomto koláči se snoubí sladká chuť tvarohu s kyselostí rebarbory. Koláč navíc doplňuje výborná ovocná omáčka, která chutě ještě více pozvedne. Příprava je sice časově…
Rebarbora a jahody mají svoji sezónu na sklonku jara, s přicházejícím létem. Obojí využijete při přípravě tohoto skvělého koláče. Díky kombinaci sladké chuti jahod a…
Snadný drobenkový koláč s pudinkem a rebarborou připravíte během chvilky a pochutná si na něm celá rodině. Pokud nemáte rádi rebarboru, klidně ji nahraďte oblíbeným…
Rebarbora je skvělou a osvěžující zeleninou, kterou používáme i do sladkých moučníků. Na nadýchaný korpus navrstvíme piškoty, které zalijeme rebarborovým pudinkem. Horní…
Máte přebytky jahod a rebarbory? Zkombinujte obě chutě ve výborné marmeládě a připravte se tak na zimu. Marmeláda chutná skvěle jen tak na krajíci chleba s máslem, nebo…
Domácí marmelády se těší stále větší oblibě. Pokud vás nebaví klasické kombinace, zkuste vylepšit jahodovou marmeládu rebarborou, která svou nakyslostí dokonale vyváží…
Rebarborové koláče přináší jaro do naší kuchyně. I když je rebarbora (správně Reveň kadeřavá) vlastně druh zeleniny, hojně ji využíváme jako sladkou náplň koláčů. Tento…
Rebarborová sezóna se pomalu chýlí ke konci, a tak neváhejte a vychutnejte si ji, dokud je to možné. Nejlépe její lehce nakyslá chuť vynikne v koláči se slaďoučkými…
Připravte si tradiční rebarborový koláč bohatě zasypaný žmolenkou a posypaný mandlovými plátky. Jeho příprava je rychlá a jednoduchá, jeho chuť navíc můžete vylepšit…
Šťavnatá rebarbora se skvěle hodí do různých koláčů a buchet. Na tento koláč zaděláme křehké těsto, které naplníme tvarohovým krémem a poklademe kousky rebarbory. Celý…
Moučníkem, který neodmyslitelně patří k létu, je krásně vláčná a nadýchaná bublanina. Spojení kyselkavé rebarbory a sladkého těsta provoněného vanilkou vás příjemně…
Moučníkem, který neodmyslitelně patří k létu, je krásně vláčná a nadýchaná bublanina. Spojení kyselkavé rebarbory a sladkého těsta provoněného vanilkou vás příjemně…
Jestli máte chuť na rychlý a snadný moučník s rebarborou nebo jiným sezónním ovocem, upečte tento koláč. Příprava těsta je velmi snadná a pak už stačí jen posypat…
Ochutnejte tento skvělý a osvěžující jahodovo-rebarborový koláč ovoněný vanilkou a zasypaný drobenkou. Na přípravu nejsou použity žádné živočišné produkty, takže si na…
Jestli hledáte způsob, jak zpracovat přebytky rebarbory, a koláčů už máte dost, připravte z ní tento jednoduchý kompot. Kompot si můžete dát jen tak nebo z něj připravit…
Když nastane sezóna oblíbené rebarbory, můžeme z ní upéct koláč z kynutého těsta ve tvaru růže. Polahodí nejen chuťovým pohárkům, ale i oku. Vypadá nádherně a díky…
Chtěli byste upéct něco z rebarbory? Rebarborové koláče jsou skvělou volbou. Stačí je naplnit tvarohovou náplní, poklást na ně nakrájenou rebarboru, posypat mandlemi a…
Koláče s tvarohem a rebarborou jsou osvědčená klasika. V tomto receptu je navíc minimum cukru, bílou mouku nahradíme špaldovou, a na doslazení náplně použijeme banán,…