Kuřecí steak Istrie s nektarinkami
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí prso s broskví je retro klasika, která mnohé potěší i dnes. Vyzkoušejte obměnu klasického receptu a místo kompotované broskve použijte čerstvou nektarinku, kterou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí prso s broskví je retro klasika, která mnohé potěší i dnes. Vyzkoušejte obměnu klasického receptu a místo kompotované broskve použijte čerstvou nektarinku, kterou…
Do mísy dámě měkký tvaroh, přidáme zakysanou smetanu, citronovou šťávu a mletou papriku. Všechno dobře promícháme a necháme asi jednu hodinu v chladu. Sladkokyselé…
Ochutnejte tuto sytou polévku plnou bylinek a chutí. Polévku s doměkka uvařenou kapustou ochutíte voňavým libečkem a výborným medvědím česnekem. Na závěr je ještě třeba…
Na menší pánvi si rozpálíme tuk a najemno nakrájíme cibulku. Mezi tím, co ji smažíme do sklovata nakrájíme nahrubo i medvědí česnek a s trochou cukru a drceného kmínu…
Na oleji zpěníme nakrájenou velkou cibuli a přidáme kousky masa, osmahneme, osolíme a opepříme. Dusíme do vydušení tekutiny. Přidáme sladkou papriku, protlak a podlijeme…
Očištěného králíka prošpikujeme slaninou, osolíme a opepříme. Česnek prolisujeme a smícháme s hořčicí a touto směsí potřeme králíka z vrchu i zevnitř. Králíka naplníme…
Očištěného králíka prošpikujeme slaninou, osolíme a opepříme. Česnek prolisujeme a smícháme s hořčicí a touto směsí potřeme králíka z vrchu i zevnitř. Králíka naplníme…
Očištěného králíka prošpikujeme slaninou, osolíme a opepříme. Česnek prolisujeme a smícháme s hořčicí a touto směsí potřeme králíka z vrchu i zevnitř. Králíka naplníme…
Mladú kapustu pokrájame, tak isto umyté mladé výhonky šruchy a paradajky. Dáme do misy, mierne osolíme, pokvapkáme citrónom a olejom. Zľahka premiešame. Mladé zelí a…
Houbové řízky jsou skutečná delikatesa a často předčí i řízky z masa. Na přípravu houbových řízků se nejlépe hodí pevné a statné hříbky, které stačí nakrájet na tlustší…
Krok 1. Máslo a čokoládu (ta by měla mít pokojovou teplotu) dáme do misky a při středním stupni a necháme rozpustit v mikrovlnce. Zhruba po 20 vteřinách mikrovlnku vždy…
Kuličky obalíme v šunce tak důkladně, aby nebyl vidět sýr.Pak je obalíme v mouce, v osoleném vajíčku a ve strouhance, kam jsme přisypali strouhaný parmazán.V dlani …
1. Troubu předehřejeme na 175°C a plechy vyložíme pečícím papírem. 2. V míse kuchyňského robotu nebo ručním mixerem ušleháme ztužený tuk, arašídové máslo a med dohladka…
Na rozehřáté máslo vložíme do hrnce na tenká kolečka pokrájené šalotky a jak zesklovatí, přidáme maso pokrájené na větší kousky (špalíky), anglickou slaninu pokrájenou…
Očistit a odblanit maso, nakrájet na nudličky, dát do misky - nejlépe se zavíráním, kvůli marinování. Přidáme 1 lž. olivového extra panenského oleje, pepř, sůl, citr.…
Nejprve pokud nemáte rádi v jídle slupky z rajčat je ostrým nožem do kříže na spodní straně nařízněte (jen slupku) a v kastrolku, kde se Vám mezitím vaří voda je…
Velikonoční nádivka je tradiční pokrm podávaný o svátcích jara. Recepty se liší rodinu od rodiny, ale výsledkem je vždy chutné zapečené jídlo plné zelených bylinek,…
Oloupané brambory uvaříme doměkka. Mezitím nakrájíme cibuli na měsíčky. Rozpustíme máslo a cibuli necháme zesklovatět tak, aby zůstala křupavá.Přilijeme smetanu a…
Brambory nastrouháme na jemno. Do mísy k nastrouhaným bramborám postupně přidáváme mouku, kterou jsme předtím promíchali se solí. Vypracujeme vláčné těsto. Na vál…
Brambory nastrouháme na jemno. Do mísy k nastrouhaným bramborám postupně přidáváme mouku, kterou jsme předtím promíchali se solí. Vypracujeme vláčné těsto. Na vál…
Na trošce oleje zpěníme drobně nakrájenou cibuli. Květák rozebereme na růžičky a 2 minuty povaříme v osolené vodě. Obojí necháme vychladnout.Do misky dáme květák…
Kýtu odblaníme, nakrájíme na plátky, které osolíme, opepříme, posypeme sušeným česnekem a potřeme hořčicí.V tlakovém hrnci rozpálíme sádlo, zpěníme nakrájenou cibuli, na…
Vyšleháme pomazánkové máslo s Ramou, přidáme tuňáka a Ajvar.Dochutíme pepřem, solí.Dozdobíme pórkem (část zamícháme i do pomazánky) a rajčetem.
1. stupeň poliše: dobře smícháme 90 g příjemně vlažné vody, sladěnku, droždí a 90 g hladké mouky (vše odváženo z celkově udaného množství v Surovinách) a zakryté…