Pomalu pečená husa
Recept ještě nebyl hodnocenPomalu pečené husí maso je šťavnaté a jemné. Nejlépe chutná doplněné tradičními přílohami, jako jsou knedlíky a zelí. Tento pokrm je dokonalou volbou pro slavnostní oběd…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pomalu pečené husí maso je šťavnaté a jemné. Nejlépe chutná doplněné tradičními přílohami, jako jsou knedlíky a zelí. Tento pokrm je dokonalou volbou pro slavnostní oběd…
Pstruh je oblíbenou pochoutkou k obědu i k lehké večeři. Maso má jemnou konzistenci i chuť, kterou by bylo škoda přebít výrazným ochucením. Proto stačí přidat máslo, pár…
Ať už vás čeká oslava, party nebo nečekaná návštěva, toto pohoštění sklidí zaručený úspěch. Je to snadné, rychlé, velmi chutné a vkusné občerstvení. Posypejte černým…
Francouzský hruškový koláč je vláčný, šťavnatý díky bohaté vrstvě hrušek a provoněný skořicí. Před koncem pečení koláč polijeme sladkou směsí s máslem, která na povrchu…
Bavorské vdolečky jsou v Čechách jako doma. Vláčné smažené bochánky, s povidly a tvarohem, vykouzlí spokojený úsměv na každé dětské tvářičce. Nejlepší jsou ještě vlažné,…
Zapečené těstoviny jsou velmi oblíbeným jídlem každé hospodyňky. Jejich příprava je totiž snadná a rychlá, většinu práce odvede naše trouba. Těstoviny se šunkou a sýrem…
Recepty z jednoho hrnce jsou populární a není se čemu divit. Vaření je jednoduché a rychlé, navíc nám stačí jen málo nádobí. V jedné nádobě připravíme i těstoviny s…
Dozlatova vypečená kachna s knedlíkem a zelím je delikatesa, ale také kalorická bomba. Připravte si lehčí a zdravější variantu, která vás mile překvapí. Kuře ala kachna…
Hledáte k obědu něco zajímavého, ale klasický bramborový knedlík vám připadá zbytečně složitý? Sáhněte po tomto jednoduchém receptu – poslouží nejen jako skvělá příloha…
Svěží a lahodnou pomazánku s celozrnným pečivem oceníme jako chutnou večeři. Je zdravá, hotová za pár minut a díky atraktivní barvě na stole vypadá nádherně. Skvěle se…
Výborná tuňáková pomazánka je skvělým řešením pro rychlou a zdravou svačinu či lehkou večeři. Tato jednoduchá pomazánka kombinuje jemnost tuňáka s krémovou konzistencí a…
Drožďová pomazánka - buď ji milujete nebo jste jejím odpůrcem. Připomeňte si svá dětská léta, kdy vám ji babička mazala na krajíčky čerstvého chleba. Dochutit ji můžete…
Pomalu pečená a šťavnatá husí prsa s kůrčičkou na povrchu nesmí chybět na sváteční svatomartinské tabuli. Vaše trpělivost při dlouhém pečení bude odměněna rozpadajícím…
Porce mletého masa bohatě stačí k tomu, aby dodala spolu s kořením, sýrem a smetanou tomuto pokrmu skvělou chuť. Příprava je tak jednoduchá, že ji zvládne i naprostý…
Základem poctivého chutného hamburgeru je bulka. Taková, která voní a je krásně nažloutlá díky vajíčkům, navíc má lesklou kůrku, štědře posypanou sezamem. Chutná tak…
Základem poctivého chutného hamburgeru je bulka. Taková, která voní a je krásně nažloutlá díky vajíčkům, navíc má lesklou kůrku, štědře posypanou sezamem. Chutná tak…
Smažený květák je klasický recept české kuchyně, který chutná asi každému. Pokud neplánujete vařit i květákovou polévku, zkuste obalit květák syrový. Smažení květáku…
Chystáte se upéct štrúdl, ale zapomněli jste koupit listové těsto? Nepropadejte panice, máme pro vás záchranné lano. Pokud máte doma tvaroh, vyzkoušejte štrúdl z…
K pomalému pečení se hodí jakýkoliv druh masa, i vepřová plec. Díky dlouhému pečení při nízké teplotě bude maso šťavnaté a měkké tak, že se začne rozpadat na vlákna.…
Milá vzpomínka na dětství, to jsou jablíčka v županu. Příprava je jednoduchá. Vychutnat si je můžete třeba jako nedělní snídani, svačinku nebo třeba zákusek ke kávě. Na…
Pokud chcete potěšit rodinu vzhledově zajímavým moučníkem, připravte tyto makové řezy. Příprava je jednoduchá, hladké těsto na plechu se v průběhu pečení rozdělí na…
Každého milovníka české kuchyně potěší nedělní oběd v podobě pečeného bůčku podávaného se špekovým knedlíkem a kysaným zelí. Maso naložíme den předem do marinády, aby…
Každého milovníka české kuchyně potěší nedělní oběd v podobě pečeného bůčku podávaného se špekovým knedlíkem a kysaným zelí. Maso naložíme den předem do marinády, aby…
Každého milovníka české kuchyně potěší nedělní oběd v podobě pečeného bůčku podávaného se špekovým knedlíkem a kysaným zelí. Maso naložíme den předem do marinády, aby…