Kuře v listovém těstě
Recept ještě nebyl hodnocenNa másle zprudka orestujeme nakrájené žampiony, sejmeme z ohně a dáme stranou.Na olivovém oleji orestujeme mleté maso, bylinky s cibulkou, zarestujeme, přidáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na másle zprudka orestujeme nakrájené žampiony, sejmeme z ohně a dáme stranou.Na olivovém oleji orestujeme mleté maso, bylinky s cibulkou, zarestujeme, přidáme…
Zapékaný lilek s mozzarellou je chutný a zdravý pokrm, který vás okouzlí svou jednoduchostí a bohatou chutí. Jemné plátky lilku pečené do zlatova se lahodně spojují s…
Podzimní zeleninový pokrm s cuketou a dýní hokkaidó z jednoho pekáčku vám nejen ušetří čas strávený v kuchyni, navíc si i skvěle pochutnáte. Pokrm je výživný, vhodný pro…
Všechny sýry nastrouháme na hrubo. Brambory oloupeme a nakrájíme na větší kostky, cibuli na měsíčky. Smícháme jogurt se smetanou, 3/4 sýru a drobně nakrájeným libečkem…
Suroviny na halušky smícháme, přes haluškové síto protlačíme do vroucí vody, vaříme 3 minuty. Na hlubší pánvi vysmažíme slaninu na malé kostičky, vyjmeme na talířek…
Na talíř rozprostřeme mozzarelu, rajčata a bazalku.Osolíme, opepříme a zakápneme balzamicem a olivovým olejem. Rychlé, chutné.
Špenátovým koláčem s anglickou slaninou pohostíte rodinu i návštěvu. I zarytým odpůrcům špenátu tento koláč chutná právě díky kombinaci s uzeninou, vejci a sýrem.…
Ať už na masové kapsy zvolíte jakýkoliv druh masa, důležité je, aby maso zůstalo krásně šťavnaté. Krůtí kapsy se špenátem, mozzarellou a sušenými rajčaty toto rozhodně…
Droždí rozpustíme ve vodě, přidáme polovinu z odváženého množství mouky a asi 5 minut mícháme, dokud těstíčko nebude hladké bez hrudek.Pak dodáme zbytek mouky, sůl a…
Cuketu bez slupky nastrouháme na hrubo a lehce posolíme. Zhruba za 10 minut slijeme z cukety vodu a pořádně ji vyždímáme. Přidáme dvě vejce, ovesné vločky, sůl, pepř a…
Slitou kukuřici, propláchnutý hrášek a nadrobno nakrájenou papriku smícháme v misce, na talířek nastrouháme mozzarellu.Současně zapneme troubu na 190°C.V druhé misce…
Kuřecí maso nakrájíme na malé kousíčky a dáme ho do připravené mísy. Přidáme vejce, majonézu, sýr, nasekaný kopr, mouku, sůl a pepř.Vše promícháme a dáme do ledničky…
Z tuňáka slijeme šťávu a dáme do misky, rozmačkáme ho vidličkou, přidáme mozzarellu, kterou jsme nastrouhali na hrubém struhadle.Dále přidáme vejce, hořčici, prolisovaný…
Anglickou slaninu nakrájíme na kousky a opečeme na suché pánvi. Přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a osmahneme.Dáme vařit špagety v osolené vodě. Do al dente potřebují…
Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na malé kousky (kostičky) a dáme do mísy. Přidáme na drobno nakrájené párečky, mozzarellu a nadrobno nakrájenou cibuli.K tomu všemu…
Každou řepu nakrájíme na plátky a dáme do misky, kde smícháme vše kromě kůry. Vše důkladně promícháme a rozložíme na pekáč.Dáme do předehřáté trouby na 200°C a pečeme…
Parmigiana, je klasický italský pokrm, který spojuje jemně smažené plátky lilku s bohatou rajčatovou omáčkou, voňavou bazalkou a rozpuštěným sýrem. Parmigiana se často…
Kuřecí prsa omyjeme, odblaníme, nakrájíme na plátky a papírovou utěrkou osušíme.Mírně naklepeme, posypeme kořením na steaky, které lehce rukou vklepeme.Z vína, sojové…
Na poslední den v roce je potřeba řádná příprava. Překvapte své blízké a blýskněte se přehlídkou rozmanitých chuťovek, na které se můžete inspirovat v tomto receptu.…
Maso smícháme s vločkami rajčat, Solamylem, strouhaným sýrem, osolíme a opepříme (nebo použijeme chilli). Vezmeme tři formičky na tartaletky a vyložíme je připravenou…
Smícháme smetanu s omáčkou z rajčat (případně kečup), sušenými bylinkami a solí. Těsto rozbalíme a i s papírem dáme na plech s vyšším okrajem. Měla 25x34 cm a bylo to…
Do širšího, hlubšího hrnce si dáme vařit vodu na špecle. Smetanu ušleháme s vejcem, přidáme sůl a postupně mouku, promíchanou s práškem do pečiva.Vyšleháme do hladkého…
Brambory uvaříme. Vychladlé brambory oloupeme a nastrouháme najemno. Přidáme mouku s vejci a špetku soli. Vše promícháme a z těsta vytvoříme dva válečky, ze kterých…
Vepřovou kotletu postupně ořezávejte dokola, aby vám vznikl velký plát, který postupně naplníte (omlouvám se, pokud z popisu nechápete postup, slibuji, že ho příště…