Margot buchta z remosky
Recept ještě nebyl hodnocenRemosku o průměru 24 cm vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou.Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej a vodu, promícháme, přisypeme mouku s kypřidlem a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
	
			
	
Remosku o průměru 24 cm vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou.Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej a vodu, promícháme, přisypeme mouku s kypřidlem a…
	
			
	
	
			
	
Poněkud náročnější recept na velmi oblíbené vánoční kokosky plněné čokoládovým krémem, ale pokud se do nich pustíte, rozhodně budete nadšení a nezůstanete u jednoho…
	
			
	
Velice oblíbeným moučníkem, který nám připomene nedělní odpoledne u babičky, je bezesporu perník, který nádherně provoní kuchyň. Perník, spojený rybízovým džemem, s…
	
			
	
Celá vejce ušleháme s třtinovým cukrem, přidáme olej, mouku se sodou, sypkou kávu a vše vyšleháme. Těsto nalijeme do dortové formy, jejíž dno pokryjeme pečícím papírem.…
	
			
	
Tyto řezy chutnají výborně díky švestkovému kompotu, který přidáme do těsta. Po upečení je potřeme krémem z tvarohu a pomazánkového másla, polevou z Ledových kaštanů,…
	
			
	
Kakaový korpus potřeme lehkým krémem z jogurtu a rostlinné šlehačky. Krém dochutíme strouhanou čokoládou a sójovou tyčinkou Margot. Na závěr celý dort posypeme…
	
			
	
Hledáte dokonalý moučník na víkend? Tak to jste tu správně. Podzimně laděný nadýchaný řez s chutí marmelády, kterou si zvolíte podle své chuti. Těsto pak doplní také…
	
			
	
Z ingrediencí na těsto vypracujeme těsto. Těsto dáme do strojku a vytlačujeme co nejužší tyčinky, které klademe na plech s pečícím papírem. Při pečení ještě nabudou, tak…
	
			
	
V zimním a vánočním období připravujeme kromě cukroví také různé nápoje, třeba sladké likéry. Jeden takový můžeme připravit i z oblíbených Ledových kaštanů. V nealko…
	
			
	
Bábovku můžeme upéct na sto různých způsobů. Tentokrát zvolíme snadný recept na klasické těsto s překvapením uvnitř. Nadýchané světlé těsto s vanilkovým cukrem tak…
	
			
	
Den předem svaříme suroviny na pařížskou šlehačku a necháme do druhého dne vychladit v lednici. Šlehačku přivedeme k varu a přidáme k ní čokoládu. Pak už stačí jen…
	
			
	
Z tvarohu, mouky, vajec, soli a rozpuštěného másla vypracujeme těsto, které protlačíme přez haluškovač do osolené vroucí vody, nebo vykrajujeme kousky lžičkou. Až…
	
			
	
Kombinace nadýchaného kokosu a jemné čokoládové polevy tvoří neodolatelnou harmonii chutí, která okouzlí každého milovníka sladkostí. Tyto košíčky nejen skvěle chutnají…
	
			
	
Vejce ušleháme s cukrem do pěny, přidáme olej a ještě šleháme. Pak přilijeme Colu, přidáme mouku s práškem do pečiva, kůru z citronu a řádně promícháme. Ještě přidáme…
	
			
	
Smícháme mouku s cukrem, práškem do pečiva. Přidáme celé vejce, olej a jogurt. Vše pořádně promícháme. Směs nalijeme do vymazaného a vysypaného plechu. Pečeme v…
	
			
	
Kaštany nastrouháme na hrubo a promícháme se zakysanou smetanou a 1 žloutkem. Z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh. Žloutky (4) utřeme s cukrem, střídavě…
	
			
	
Z mouky, ořechů, cukru, másla a žloutků vypracujeme těsto, které necháme v chladu přes noc proležet. Pak ho na pomoučněném stole vyválíme na slabý plát, ze kterého…
	
			
	
Smetanu uvaříme s cukry a hladkou moukou v kastrolku na hustou kaši. Do té hned po uvaření vmícháme mleté ořechy a kandované ovoce. Směs nabíráme malou lžičkou a v…
	
			
	
Kaštany rozehřejeme s oběma cukry nad vodní lázní, když se rozehřejí, postavíme na plotnu a přiléváme smetanu a mléko. Zahříváme cca 10min, až se suroviny spojí …
	
			
	
Nejdříve uvaříme pudink podle návodu. Do horkého vmícháme máslo, nalámanou čokoládu, cukr, rum a smetanu. Metličkou prošleháme do jemného krému.Do dortové formy, může…
	
			
	
Pod názvem černoušci se skrývají kolečka, slepená náplní z ořechů a cukru, máčená v polevě z Ledových kaštanů a to vše posypané nasekanými ořechy. Zní to víc než lákavě…
	
			
	
Vánoční stromečky z kakaového těsta, slepené máslovým krémem a namočené do čokoládové polevy z Ledových kaštanů, můžete dozdobit cukrářským zdobením, čokoládovými…
	
			
	
na korpus: Ušleháme bílky, přidáme polovinu cukru ( 180g) a vyšleháme do husta. V druhé míse šleháme žloutky s dalšími 180g cukru, můžeme přidat pár kapek esence.…