Kaštanová kolečka
Recept ještě nebyl hodnocenPokud máte rádi tyčinku Ledové kaštany, je toto cukroví pro vás jako stvořené. Krém ochucený tyčinkou z hořké čokolády použijete na slepení křehkých koleček. Ledové…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud máte rádi tyčinku Ledové kaštany, je toto cukroví pro vás jako stvořené. Krém ochucený tyčinkou z hořké čokolády použijete na slepení křehkých koleček. Ledové…
Upečeme košíčky (ze surovin vypracovat těsto, namačkat do formiček, upéct). Ledové kaštany rozpustíme, necháme vychladit, aby byla čokoláda tekutá ale ne horká.…
Celá vejce vyšleháme s cukrem a solí do husté pěny. Poté vmícháme mouku smíchanou s kakaem a jedlou sodou.Plech si vyložíme pečícím papírem a rozetřeme na něj těsto.…
Z tvarohu, mouky, vajec, soli a rozpuštěného másla vypracujeme těsto, které protlačíme přez haluškovač do osolené vroucí vody, nebo vykrajujeme kousky lžičkou. Až…
Tento výborný dort výrazně chutná po čokoládě a navíc ho připravíme zcela bez mouky. Tu nahradíme větším množstvím vajec. Dort podáváme potřený borůvkovou marmeládou,…
Kakaový korpus potřeme lehkým krémem z jogurtu a rostlinné šlehačky. Krém dochutíme strouhanou čokoládou a sójovou tyčinkou Margot. Na závěr celý dort posypeme…
Nestihli jste zpracovat jablka a nyní už nejsou příliš lákavá na pohled? Nevadí, výborně je zužitkujete v tomto receptu na jablkový moučník. Buchta je dokonale vláčná a…
V kefíru rozšleháme cukr, olej a vejce. Přidáme prosetou mouku s práškem a promícháme. Menší část odlijeme a obarvíme kakaem. Do světlé části přidáme nakrájené kaštany a…
Celá vejce ušleháme s třtinovým cukrem, přidáme olej, mouku se sodou, sypkou kávu a vše vyšleháme. Těsto nalijeme do dortové formy, jejíž dno pokryjeme pečícím papírem.…
Ušleháme žloutky s cukrem a vodou, pak přidáme postupně mouku s kakaem a nakonec jemně vmícháme sníh z bílků.Krém: svaříme šlehačku s čokoládou na vaření a dvěma…
Žloutky oddělíme od bílků a vyšleháme tuhý sníh se špetkou soli. Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme mouku a kakao a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Nalijeme…
V kastrůlku skaramelizujeme hrnek cukru a 3PL vody do zlatavé barvy. Ořechy lehce opražíme na sucho na pánvi a podrtíme. Vejce s olejem a se špetkou soli vyšleháme a…
Tento moučník nese lechtivější název, ale zcela zasloužený. V pečeném piškotu se skrývá šťavnatý ananas a dodává mu exotickou chuť. Na něm je pak rozetřen kokosový krém,…
Změklý tuk, žloutky a cukr ušleháme do pěny, přidáme tvaroh a zakysanou smetanu a ještě vyšleháme.Přidáme rum, citronovou kůru, mouku smíchanou s práškem do pečiva a vše…
Vánoční stromečky z kakaového těsta, slepené máslovým krémem a namočené do čokoládové polevy z Ledových kaštanů, můžete dozdobit cukrářským zdobením, čokoládovými…
Dokonalé řezy potěší nejen na Valentýna. Jemný a nadýchaný piškot doplňuji dva lahodné krémy. Jeden tvarohový s čokoládou a druhý smetanový. Mezi ně pak patří kousky…
Nejen ovoce, ale i zelenina, jako třeba cuketa může skvěle fungovat ve sladkém moučníku. Vyzkoušejte tento recept na Míša řezy s cuketou v korpusu, lehkým tvarohovým…
Vláčný a nadýchaný litý perník s cuketou nastrouhanou v těstě je příjemně provoněný perníkovým kořením. Hotový perník po upečení a zchladnutí potřeme čokoládovou polevou…
Velice oblíbeným moučníkem, který nám připomene nedělní odpoledne u babičky, je bezesporu perník, který nádherně provoní kuchyň. Perník, spojený rybízovým džemem, s…
Všechny suroviny na korpus smícháme dohromady a dáme na vymazaný a vysypaný pekáč (je lepší hlubší) a dáme péct na 200°C na 15-20 minut. Krém : máslo si vyšleháme s…
Na každý kousek je potřeba 3 Bebe sušenky, 2 piškoty Na první Bebe sušenku dáme krém, 2 piškoty vykoupané v kávě s rumem, Bebe sušenku, šlehačku, Bebe sušenku..potřeme…
Den předem si svaříme smetanu s čokoládou a dáme vychladit do lednice. Brusinky spaříme vroucí vodou a necháme chvíli stát a pak slijeme. Na těsto ušleháme bílky, pak…
Den předem svaříme suroviny na pařížskou šlehačku a necháme do druhého dne vychladit v lednici. Šlehačku přivedeme k varu a přidáme k ní čokoládu. Pak už stačí jen…
Tyto řezy chutnají výborně díky švestkovému kompotu, který přidáme do těsta. Po upečení je potřeme krémem z tvarohu a pomazánkového másla, polevou z Ledových kaštanů,…