Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé suché - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Houbová omáčka nejen na grilované maso

Houbová omáčka nejen na grilované maso

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Cibuli nakrájenou na drobno osmahneme na másle, osolíme a opepříme. Přidáme nakrájené houby a podusíme ve vlastní šťávě.Po vydušení houby podlijeme vínem a dusíme dál,…

Gregusa

35 min

Vepřová játra se zeleninou

Vepřová játra se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Játra nakrájíme na menší kousky a zprudka opečeme spolu s nakrájenou cibulí v hlubší pánvi na oleji.Podlijeme vínem a vodou se zeleninovým bujonem, přikryjeme a necháme…

maris

50 min

Kuřecí pánev s rajčaty

Kuřecí pánev s rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kuře vykostíme a maso nakrájíme na větší kousky. Komu nevadí kůže, může ji na mase ponechat. Maso osolíme a opepříme. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a maso osmahneme.…

Kuřecí medailonky na víně

Kuřecí medailonky na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí prsa nakrájíme přes vlákna na plátky a mírně je naklepeme. Poté je osolíme, opepříme, pomažeme třeným česnekem a orestujeme na oleji. K orestovanému masu přidáme…

Kuřecí plátek na rozmarýnu

Kuřecí plátek na rozmarýnu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kuřecí plátky, příjemně vonící po rozmarýnu, připravené na bílém víně, mají krásně jemnou chuť a zachovají si svoji šťavnatost. Plátky můžeme podávat s pečenými brambory…

poslirecept

35 min

Mufloní kýta

Mufloní kýta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Prísady na marinádu dáme do hrnca a zvaríme. Necháme vychladnúť. Potom do nej vložíme celé stehno a dáme 4–5 dní do chladu marinovať. Každý deň mäso otočíme.Pripravené…

Focaccia klasická

Focaccia klasická

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

S těstem vám může pomoci pekárna nebo udělejte klasicky: Prosátou mouku promícháme se solí, uděláme důlek, nadrobíme droždí, zalijeme vlažnou vodou a necháme droždí…

Hlíva na grilu

Hlíva na grilu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hlíva je považována za královnu mezi houbami, je plná vitamínů a prospěšná pro lidský organismus. Mimo to i skvěle chutná. Grilovaná, naložená v marinádě z čerstvých…

1974andrea

20 min

Tuňák grilovaný "po francouzsku"

Tuňák grilovaný "po francouzsku"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tuňák je jednou z nejběžněji lovených ryb, jeho maso se využívá i na přípravu sushi. Steaky se připravují z nejkvalitnější části ryby, což jsou mohutné svaly podél…

Dooga

15 min

Kuřecí steak s cizrnovým pyré

Kuřecí steak s cizrnovým pyré

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Rajčata rozpůlíme, odstraníme semínka a nakrájíme na menší kousky. Kuřecí maso osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme trochu oleje a steaky zprudka opečeme. Vložíme…

1 2 3 4 5 13

Naposledy jste si prohlédli