Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé suché - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vinná klobása (domácí)

Vinná klobása (domácí)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rohlíky namočíme do vína a pak je i s masem a sádlem umeleme najemno, můžeme pomlít i dvakrát.Za stálého promíchávání přidáváme mléko a koření, sůl přidáme podle chuti…

Lehké králičí ragú

Lehké králičí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na rozehřáté ghí vhodíme nakrájenou cibuli. Když zesklovatí, přidáme kousky masa a kořenovou zeleninu nakrájenou na malé nudličky. Vše necháme krátce orestovat.Pak…

Bramborovo-pórkový krém

Bramborovo-pórkový krém

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Máte-li rádi krémové polévky, pak je tento recept pro vás jako stvořený. Bramborovo-pórkový krém je opravdu hutný a tak nebudete potřebovat druhý chod. Samozřejmě nesmí…

Moanka

55 min

Vepřová panenka po holandsku

Vepřová panenka po holandsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Opečená vepřová panenka obalená ve voňavé bylinkové směsi, podávaná se zeleným chřestem a jemnou holandskou omáčkou, se jistě stane vaším novým oblíbeným pokrmem. Pokrm…

Angel 666

50 min

Směs z pečené hlívy ústřičné

Směs z pečené hlívy ústřičné

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hlívu nakrájíme na kousky a 5 minut ji opékáme na směsi másla a olivového oleje. Přidáme kolečka zelené cibulky a rozetřený česnek a opékáme dalších 5 minut. Zalijeme…

Hlíva ústřičná na grilu

Hlíva ústřičná na grilu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Marinované houby na grilu - to je výzva pro milovníky hub i grilování. Vyzkoušejte hlívu. To je houba mnoha “tváří”a způsobů využití v kuchyni. A grilování je jedním z…

maris

20 min

Bigos od Agnieszky

Bigos od Agnieszky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rúru predhrejeme na 200°C.Do pekáča (najlepšie hlineného ) dáme masť a v rúre ju roztopíme.Pridáme slaninu narezanú na kocky a cibuľu nadrobno nakrájanú. Vložíme späť do…

tejaja

1590 min

Krkovička s liškami

Krkovička s liškami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na rozehřátém oleji na pánvi zprudka opečeme plátky masa, osolíme, opepříme, podlijeme vínem a necháme zvolna dusit.V polovině přidáme očistěné lišky, rozmarýn a…

maris

60 min

Rizoto pro gurmány

Rizoto pro gurmány

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do hlubšího hrnce (ideálně keramického) dáme na olej osmahnout najemno nakrájenou cibuli. Po jejím zesklovatění přidáme plátek másla, rozetřený česnek, zamícháme a poté…

Lantea

45 min

Marinovaný losos

Marinovaný losos

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Marinovaný losos je velkou delikatesou a snadno jej připravíte i doma. Chuť výrazné marinády a jemného masa lososa je skvělou kombinací, vhodnou zejména pro sváteční dny…

Kuřecí ragú s těstovinami

Kuřecí ragú s těstovinami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Z horních stehen odstraníme kůži, maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme v kastrolu z obou stran na jedné lžíci oleje.Maso vyndáme z kastrolu přidáme druhou lžíci…

Slávky dušené na víně

Slávky dušené na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Slávky důkladně vydrhneme hrubou stranou houby na mytí nádobí (novou). Ve větším hrnci na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme nadrobno nakrájený česnek a…

Dooga

30 min

Pórkové rizoto podle Pohlreicha

Pórkové rizoto podle Pohlreicha

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rizota patří mezi snadná a výživná jídla. Jejich krémovou texturu zajišťuje kombinace typu rýže, másla a parmezánu. Do tohoto bezmasého rizota podle Zdeňka Pohlreicha…

Jenufka

40 min

Vídeňský telecí guláš

Vídeňský telecí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pokud váháte jaký pokrm uvařit k nedělnímu obědu, pak vsaďte na vídeňský guláš z telecího masa, které je velmi jemné a díky pečlivé přípravě se bude krásně rozpadat.…

Angel 666

135 min

Dědkův kapr - gril

Dědkův kapr - gril

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kapra si většina z nás dopřává pouze na vánoční svátky. V letních měsících můžete tuto rybu zajímavé chuti připravit na grilu. Kapr pečený v alobalu, příjemně vonící po…

mirca75

60 min

Hruškový koláč s vínem

Hruškový koláč s vínem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Hrušky ošúpeme, vyberieme jadrovník, narežeme na menšie kúsky. Pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme postáť, kým urobíme cesto. Vajcia vyšľaháme s cukrom do peny,…

1 2 3 4 13

Naposledy jste si prohlédli