Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar kuřecí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Fenyklové rizoto

Fenyklové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dobré italské rizoto je dokonale krémové. Abychom toho dosáhli, je potřeba použít správný typ rýže. Toto rizoto dochutí aromatický fenykl a čerstvé lesní houby. Na závěr…

poslirecept

40 min

Kachna na pomerančích

Kachna na pomerančích

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Kachna na pomerančích má svůj původ v italské Florencii a datuje se do doby, kdy byly metody uchování masa ještě v plenkách. Ke konzervaci se kromě soli využívaly právě…

simirge

120 min

Sváteční nádivka ve tvaru srdce

Sváteční nádivka ve tvaru srdce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nádivka z masa a bylinek pomyslně ukončuje dobu postní. Do této nádivky použijeme uzené a kuřecí maso, které spojíme navlhčeným toustovým chlebem. Chuť a barvu dodají…

Ivace64

80 min

Česnekové kuřecí s hráškem

Česnekové kuřecí s hráškem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí prsa jsou vděčná surovina, která skvěle přebírá chuť koření i dalších přísad. V tomto receptu je naložíme do česnekové marinády, ideálně přes noc, a druhý den z…

Colombo65

25 min

Letní kuřecí hrnec

Letní kuřecí hrnec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí stehna rozpůlíme, získáme tím 8 kousků. Kuřecí kousky osolíme, opepříme a obalíme v mouce.Na olivovém oleji na pánvi ze všech stran osmahneme a odložíme stranou.V…

jahoda

80 min

Hovězí polévka - falešná želví

Hovězí polévka - falešná želví

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Na směsi másla a oleje osmahneme cibulku. Když začne chytat barvu, opečeme na ní maso ze všech stran. Přidáme všechno koření, tymián a mouku.Zasmahneme, rozředíme vodou…

1 25 26 27

Naposledy jste si prohlédli