Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka jako hlavní chod

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

5. 2. 2023 09:38

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 826 kJ / 914 kcal
Bílkoviny168,22 g
Tuky18,32 g
Vláknina7,61 g
Cholesterol 421 mg
Sodík 473 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy17,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Polévka je sytá díky domácímu vývaru a masu. Přesto, pokud ji podávám jako hlavní chod, nabízím k ní ohřátý toustový chléb nebo čerstvou bagetu.

V tomto čase taková polévka zahřeje. :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

5. 2. 2023 19:50

:-)<3:yes::yes: líbí se mi recept a už se na ní těším :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: prsa kuřecí, cibule, česnek, mrkev, kapie zelená, vývar kuřecí, pasírované rajčata, pyré rajčatové, olej olivový, bobkový list, pepř mletý, sůl, koření italské bylinky, máslo, parmazán, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Polévka jako hlavní chod

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2YwA