Polévka jako hlavní chod
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 826 kJ / 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,22 g |
Tuky | 18,32 g |
Vláknina | 7,61 g |
Cholesterol | 421 mg |
Sodík | 473 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 17,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Polévka je sytá díky domácímu vývaru a masu. Přesto, pokud ji podávám jako hlavní chod, nabízím k ní ohřátý toustový chléb nebo čerstvou bagetu.
V tomto čase taková polévka zahřeje. :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 4. 2023 07:51
U nás byla o víkendu zase... Přeji krásný den...
5. 2. 2023 19:50
líbí se mi recept a už se na ní těším
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 4 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chlebová polévka
mondey uvařil před 54 minutami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 1 hodinou
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit netradiční čočkovou polévku z červené čočky. Videonávod pomůže
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Suroviny: prsa kuřecí, cibule, česnek, mrkev, kapie zelená, vývar kuřecí, pasírované rajčata, pyré rajčatové, olej olivový, bobkový list, pepř mletý, sůl, koření italské bylinky, máslo, parmazán, smetana zakysaná
Polévka jako hlavní chod
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2YwA
2 názory