Cuketový krém s mrkví
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravte dětem jemný cuketový krém s mrkví, který spojuje svěžest cukety s nasládlou chutí mrkve. Tento krémový pokrm je ideální jako lehká polévka k obědu nebo sytá…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Připravte dětem jemný cuketový krém s mrkví, který spojuje svěžest cukety s nasládlou chutí mrkve. Tento krémový pokrm je ideální jako lehká polévka k obědu nebo sytá…
Gulášovka z cukety je chutná polévka, která skvěle využívá sezónní zeleninu. Tato polévka kombinuje sladkost cukety s pikantními tóny koření, čímž vytváří lahodnou a…
Pikantní kuskus s lilkem a hlívou je exotické a výživné jídlo, které zaujme svou bohatou kombinací chutí a vůní. Jemný kuskus se skvěle doplňuje s pečeným lilkem,…
Oblíbená vepřová játra na cibulce jsou v tomto receptu obohacena o hříbky a slaninu a dochucená kmínem a sladkou a uzenou paprikou. Pokrm je snadný na přípravu a…
Ovar představuje jednu z mála zabijačkových pochoutek, které si našly cestu i do běžné kuchyně, protože maso na něj je běžně dostupné. Ovarové koleno je prostě klasika,…
Využijte vařené drůbeží maso i jinak, než na obligátní salát či pomazánku. S trochou exotiky vytvoříte novou a chutnou salátovou variantu.
Vrátili jste se z podzimní procházky, ze sychravého počasí, promrzlí a unavení? Tak to určitě uvítáte opravdu sytou a výživnou porci masa, gnocchi a skvěle ochucené…
Krupková polévka s vajíčkem je syté a tradiční jídlo české kuchyně, které spojuje vydatnou chuť krup s jemností vajíčka. Její venkovský charakter a bohatá chuť z ní činí…
Pokud jste si z lesa přinesli plný košík hub, můžete je využít při přípravě klasického oběda - vepřového na houbách. Jídlo má lahodnou a výraznou chuť díky smažené…
Masové závitky jsou jednoduché a velmi variabilní jídlo. Tyto připravíme z hovězího masa a naplníme je náplní z kysaného zelí a slaniny. Závitky podlijeme dobře…
Salát z kapustiček je svěží a chutná varianta plná živin, která překvapí jemným nádechem hořkosti a křupavostí. Kapustičky v kombinaci s jemným dresinkem a čerstvými…
Vepřové srdce na slanině, má díky rajčatové omáčce a čerstvé paprice ještě výraznější chuť. Ať už pokrm podáváte s bramborem nebo třeba s krupicovými noky, vždy si…
Zajímavá a vydatná polévka, která by jistě chuťově potěšila a zasytila nejednoho lovce. Tato na přípravu snadná polévka obsahuje anglickou slaninu, různé druhy zeleniny,…
Kuřecí nugety s kedlubnovými hranolky jsou skvělou kombinací pro všechny, kteří hledají chutnější a zdravější alternativy oblíbených smažených jídel. Tento snadný a…
Pomalý hrnec je skvělý pomocník, který ušetří spoustu času. Vepřové maso v něm připravené je krásně měkké a spolu s čerstvou paprikou a hříbky ve sladkokyselém nálevu…
Vepřové kotlety s balkánským nádechem voní po rajčatech, slanině a paprikách. Čerstvé papriky stačí podusit na skus, hotové jídlo pak podávejte s rýží a posypané sekanou…
Výborná polévka s výraznou chutí choriza zahřeje a dobře zasytí. Zajímavou chuť doladíme i voňavou uzenou paprikou. K zahuštění použijeme červenou čočku. Polévku…
Kapustnica je tradiční slovenská sváteční polévka ze sušených hub a kysaného zelí. Je velmi vydatná a plná zajímavých chutí, jako jsou například sušené švestky. Příprava…
Vepřové závitky v žampionové omáčce s pečenou rýží se skvěle hodí k nedělnímu obědu s rodinou. Měkkému a šťavnatému masu s lahodnou omáčkou by odolal jen málokdo. Pečená…
Skvělá, nutričně vydatná luštěninová polévka dokáže nahradit i oběd, či večeři. Čočka je uvařená za chvilku a dochucení je též dílem pár minut. Můžete zkusit obměnu,…
Lehká, svěží a plná chutí léta – letní zelná polévka s houbami a bramborem je vhodným jídlem pro teplé dny. Kombinace kysaného zelí, čerstvých lesních hub a nových…
Tento lahodný pokrm hraje na talíři všemi barvami. Roládky z kuřecího masa, plněné bylinkovou omeletou, s voňavou rýží, ochucenou kari kořením a hráškem, tvoří…
Oblíbená chuť segedínu v nové podobě! Masové koule v kysaném zelí spojují šťavnaté masové kuličky s lahodnou smetanovou omáčkou a kyselým zelím. Ideální pro ty, kdo…
Karé neboli kotleta patří mezi libové části masa. Z plátků tak můžeme připravit chutný oběd na všední i sváteční den. Podušené maso doplní cibulka, slanina a plátky…