Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar masový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bramborový buřtguláš s cuketou

Bramborový buřtguláš s cuketou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Oblíbená klasika s letním nádechem. Buřtguláš doplněný cuketou spojuje sytost tradičního jídla s lehkostí sezónní zeleniny. Cuketa mu dodá šťavnatost a jemnost, aniž by…

Lendiiik

35 min

Krkovička s vůní i chutí léta

Krkovička s vůní i chutí léta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Krkovička dušená se směsí papriky, rajčat, pórku a cukety. Dochucená špekem, osmaženou cibulí a rajčatovým protlakem. Tato masovo-zeleninová směs zužitkuje veškerou…

Bibinka

70 min

Hlívový paprikáš

Hlívový paprikáš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hlíva patří mezi vyhledávané druhy houby, které můžeme pěstovat i doma. Má specifické aroma a chuť. Kousky hlívy tak můžeme použít třeba na přípravu paprikáše, kde…

1974andrea

55 min

Paštika s rebarborovým rozvarem

Paštika s rebarborovým rozvarem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Spojení jemného masového základu s lehce sladkokyselým rebarborovým přelivem vytváří nevšední gurmánský zážitek, který potěší každého milovníka originálních chutí.…

Handour

75 min

Dušený králík na houbách a pórku

Dušený králík na houbách a pórku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tradiční české maso v moderně laděné úpravě. Králík dušený s lesními houbami a pórkem nabízí skvělou kombinaci chutí, která potěší milovníky domácí kuchyně i gurmány.…

mysulka

60 min

Gratinovaná cuketa

Gratinovaná cuketa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Gratinovaná cuketa s česnekem, mozzarellou a parmazánem v kombinaci s jemným kuskusem tvoří vyvážené a lehké jídlo. Díky bazalce a kari získá recept svěží a lehce…

poslirecept

30 min

Dřevařská polévka

Dřevařská polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Poctivá polévka z vývaru z vepřových nebo hovězích kostí je doplněná lesními houbami, černým pivem a zahuštěná strouhaným tvrdým chlebem. Lehkou pikantnost dodává zázvor…

toprecepty.cz

85 min

Guláš s houbami

Guláš s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí guláš obohacený o houby získá na hloubce chuti i vůni. Maso se nejprve orestuje s cibulí, poté se pomalu dusí s paprikou, česnekem a vývarem, až je krásně měkké.…

Balíčky z václavek

Balíčky z václavek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Podařilo se vám v lese najít václavky? Naplňte jimi vinné listy a vytvořte tak z nich toto nápadité jídlo. Pokud je doplníte bramborami vařenými ve slupce a společně…

tejaja

85 min

Roštěnky po řecku

Roštěnky po řecku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Roštěnky naklepeme a okraje nařízneme, aby se nekroutily. Maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji.Maso vyjmeme a dáme do teplé…

RubyRom

70 min

Pojednání o BORŠČI

Pojednání o BORŠČI

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Z Wikipedie: Boršč (také boršč, bortsch, borstch, Borsh, boršč, Ukrajinský: борщ, v jidiš: באָרשט) je polévkou, která je populární v mnoha zemích střední a východní…

Cumlová polévka z pořadu Prostřeno

Cumlová polévka z pořadu Prostřeno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vývar udržujeme horký. Česnek utřeme se solí. V hrnci rozehřejeme máslo, zasypeme krupičkou a orestujeme ji. Přidáme osolená rozšlehaná vejce a mícháme, až se vytvoří…

Karamelizované vepřové kostky

Karamelizované vepřové kostky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a společně s drobně nakrájeným salámem opečeme na oleji ze všech stran dozlatova (nejlépe na teflonovém povrchu). Přisypeme…

Zelný guláš s uzeným masem

Zelný guláš s uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zelí nakrájíme na nudličky, cibuli na drobno a uzené na kostky. Rozpustíme sádlo a cibuli orestujeme do zlatova.Přidáme maso a chvíli opékáme. Přisypeme papriku, kmín a…

Brambory vařené ve vývaru

Brambory vařené ve vývaru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Oloupané brambory nakrájíme na silnější kolečka, osolíme, přidáme půlkolečka cibule, trochu petrželové natě, zalijeme vývarem a pod pokličkou uvaříme nebo v troubě…

1 56 57 58 59 60 76