Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Xanthan - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie0 kJ /
0 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Vánočka bez lepku, mléka a vajec

Vánočka bez lepku, mléka a vajec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Královnou sváteční tabule je snad všemi oblíbená vánočka, která zpříjemní vánoční snídani. Vánočku upečenou dle tohoto receptu si můžou bez výčitek vychutnat nejen…

petram

80 min

Bezlepkové černé rohlíčky s krémem

Bezlepkové černé rohlíčky s krémem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pokud máte ve vaší rodině bezlepkáře, pak oceníte tento recept na černé rohlíčky s krémem, vonícím po vanilce a rumu. Kakaové rohlíčky se v ústech lehce rozplynou a…

srettka

60 min

Kávová srdíčka s ledovou polevou

Kávová srdíčka s ledovou polevou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto, které necháme alespoň 2 hodiny odpočinout v chladu. Poté vyválíme na tloušťku cca 3 mm a vykrájíme srdíčka. Pečeme na plechu…

Banánky bez lepku, mléka a vajec

Banánky bez lepku, mléka a vajec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ze všech surovin vypracujeme hladké nelepivé těsto. Zabalíme ho do potravinové fólie a necháme hodinu odpočinout v chladu. Poté vyválíme plát silný asi 4 mm a vykrájíme…

Kokosové pracny bez lepku, mléka a vajec

Kokosové pracny bez lepku, mléka a vajec

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud trpíte kombinovanými alergiemi na některé základní suroviny, tento recept je právě pro vás. Křehké pracny s kokosem je potřeba péct v dostatečném předstihu, aby se…

petram

25 min

Narozeninový dort bez lepku, mléka a vajec

Narozeninový dort bez lepku, mléka a vajec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ze všech surovin na korpus vypracujeme ručním šlehačem středně husté těsto. Na dno dortové formy (rozevírací, průměr 26 cm) vystřihneme kolečko pečicího papíru a na něj…

1 2 3 4