Buchta s malinovo-smetanovým želé
Recept ještě nebyl hodnocenJednoduché kakaové těsto se smetanovo-malinovou směsí na povrchu tvoří tuto výbornou buchtu, které jen tak neodoláte. Svěží růžové želé se sladkou chutí malin a jemnou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jednoduché kakaové těsto se smetanovo-malinovou směsí na povrchu tvoří tuto výbornou buchtu, které jen tak neodoláte. Svěží růžové želé se sladkou chutí malin a jemnou…
Tento ovocný koláč je zcela bez lepku, připravíme ho totiž z pohankové mouky. Korpus je nadýchaný a vláčný, voní po vanilce, rumu a skořici. Potřeme ho lahodnou…
I když názvem a vzhledem může tento pokrm připomínat známý dezert, jde o slané pohoštění. Uvnitř pórkového obalu najdeme náplň salámovou, brokolicovou a tvarohovou, vše…
Valentýn se pomalu blíží a svojí drahou polovičku můžete potěšit hezkými srdíčkovými jednohubkami, s oblíbenou česnekovou pomazánkou a ozdobené rajčatovým želé a…
Dokonalé řezy potěší nejen na Valentýna. Jemný a nadýchaný piškot doplňuji dva lahodné krémy. Jeden tvarohový s čokoládou a druhý smetanový. Mezi ně pak patří kousky…
Dortovou formu (o půměru cca 15 cm) nebo menší pekáček vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. V dostatečném předstihu zapneme troubu a necháme ji předehřát na 150 °C…
Tento výborný šťavnatý dezert se skládá z nadýchaného korpusu, jemného krému z tvarohu a smetany a vynikajícího svěžího želé z bezových květů a citronu. Všechny chutě se…
Oslaďte si svou odpolední chvilku odpočinku svěžím nepečeným dezertem s broskvemi. Piškotový srnčí hřbet je plněný odlehčeným krémem z jogurtu, zakysané smetany a…
Dort s jahodami, nebo jiným sezónním ovocem, vyskládaným na pudingovém základu, schovaný pod vrstvou želatiny. To je výsledkem, pokud se budete držet našeho receptu.…
Piškotový korpus, spousta jahod schovaných ve šlehačkovém krému a želatinové vrstvě. To je kouzlo jahodového dezertu nazvaného “mlska”. Příprava není složitá, za…
Dort zpravidla připravujeme k nějaké významné události. Pokud nás taková čeká zrovna na začátku léta, můžeme upéct tento jahodový dort. Kakaový korpus doplníme jemným…
Nepečený jahodový dort je ideálním dezertem pro horké letní dny. Tento dort kombinuje lehkou a krémovou náplň s čerstvými jahodami, které mu dodávají nádhernou barvu a…
Tento proužkovaný pohár je naplněn neobvyklým vynikajícím marcipánovým krémem zjemněným šlehačkou. V kombinaci s jahodami tvoří neodolatelnou kombinaci chutí. Dopřejte…
Tento proužkovaný pohár je naplněn neobvyklým vynikajícím marcipánovým krémem zjemněným šlehačkou. V kombinaci s jahodami tvoří neodolatelnou kombinaci chutí. Dopřejte…
K teplým letním dnům neodmyslitelně patří sklizeň slaďoučkých červených jahod, které nejčastěji upotřebíme v moučnících. Neváhejte a vyzkoušejte připravit křehký koláč s…
Připravte na nedělní odpoledne velice luxusně vypadající řezy s jogurtovou želatinovou vrstvou ukrývající čerstvé ovoce. Výborné budou s jahodami, ale stejně dobře…
Lehký, vláčný moučník, který chutná po létě v každém soustu. Jemný tvarohový krém doplněný šťavnatým ovocem ze zásob mrazáku dělá z těchto řezů dezert, po kterém se jen…
Z čerstvého letního ovoce můžeme připravit výborný koláč, nad kterým se vám budou sbíhat sliny. Nadýchaný piškot potřený lehkým krémem z jogurtu a smetany posypeme…
Lehký nepečený dortík chutná díky tvarohu a ovoci skvěle a zvládne ho připravit i úplný začátečník. Dle chuti a aktuální sezóny můžete dát pokaždé jiné ovoce. Důležitým…
Žádné pečení, žádné složité postupy. Základ tvoří sušenkový korpus s máslem, na něj přijde jemná jogurtovo-tvarohová náplň a ovocná želatinová vrstva. Výsledek vypadá…
Rozdrťte sušenky v robotu nebo v pytlíčku pomocí válečku a smíchejte je s roztaveným máslem. Tuto hmotu pak vymačkejte do dortové formy. Je lepší tuto formu vypodložit…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu.Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a několikanásobně nenabyde, pak přidáme po lžících horkou…
1. Vejce ušleháme pomocí elektrického šlehače na nejvyšším stupni do pěny. Pak vmícháme cukr. Vejce s cukrem šleháme cca 2 minuty. Přidáme prosátou mouku s Gustinem a…