Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
Jedlé květy libečku jako netradiční surovina: Jak chutnají, s čím je kombinovat a proč stojí za vyzkoušení
10 foto Hodnocení 1× Jak využít bazalku v kuchyni? Tato rostlinka dodá pokrmům lahodnou chuť i vůni
6 foto Hodnocení 30× Jak se starat o bazalku v květináči? Dodržujte několik zásad a bude se jí dařit
7 foto Hodnocení 18× Domácí bazalkové pesto zvládne i naprostý začátečník. Připravte si ho s námi
6 foto Hodnocení 1× Příjemně kyselý šťovík najdete při procházkách přírodou, ale můžete ho i pěstovat
6 foto Hodnocení 2× Divoké byliny se na jaře mohou stát zdravou a chutnou součástí zeleninových salátů
Krkovička po staročesku: Šťavnatá klasika překvapí intenzivní chutí a výraznou barvou omáčky, které docílíte pomocí jednoho fíglu
Rychlý hrníčkový perník na plech: Krásně vláčný, nadýchaný a voňavý moučník hravě zvládne i kuchyňský začátečník
10 foto Retro okénko: Vánoční kolekce byly za socialismu oblíbené. Půlkilová vyšla na 35 Kčs, rodiny s dětmi je fasovaly od ROH