15 receptů na rizota: Připravit je můžete na různé způsoby se zeleninou i s masem
Rizoto patří mezi poklady italské kuchyně a má dokonale krémovou konzistenci díky pozvolnému vaření rýže ve vývaru. Rizota můžete vylepšit přidanou zeleninou, restovaným masem či slaninou a houbami.
Tradiční rizoto pocházející z Itálie u nás již zdomácnělo a našlo své místo snad v každé kuchyni. Tento pokrm existuje na nespočet způsobů, avšak základem je především správně uvařená rýže. Inspirujte se tímto výběrem z receptáře.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Houbové rizoto
- Lososovo-špenátové rizoto
- Rajčatové rizoto s červeným vínem
- Dýňové rizotto s kokosovým mlékem
- Parmezánové risotto s kuřecím masem a hráškem
- Cuketové rizoto
- Srbské rizoto z vepřové plece
- Šafránové rizoto s krevetami
- Rizoto (risotto) s grilovanými ředkvičkami a pancettou
- Rizoto s fazolemi a klobásou
- Italské hříbkové rizoto
- Chřestové rizoto s parmazánem
- Rizoto z trouby dle mého
- Rizoto s kuřecím masem
- Krémové rizoto (risotto) s pečeným květákem a mandlemi
1/15
1/15
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře