Rizoto (risotto) s grilovanými ředkvičkami a pancettou
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 598 kJ / 1 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,65 g |
Tuky | 27,55 g |
Vláknina | 12,97 g |
Cholesterol | 131 mg |
Sodík | 3,53 g |
Sůl | 6,73 g |
Sacharidy | 277,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto (risotto) s grilovanými ředkvičkami a pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xPv
Moje poznámka
Rizoto (risotto) s grilovanými ředkvičkami a pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xPv
Nejnovější recepty
Meruňkový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 2 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 23 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno 19. 6. 2025 10:01
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánová bábovka s jogurtem
Milusedrabkova před 1 minutou
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
soumar99 před 4 minutami
Knedlík z hladké mouky (pro nás, žijící v cizině)
Tereziena před 1 hodinou
Hovězí po myslivecku v PH
monyss před 2 hodinami
Pudingová bublanina z 1 vejce
Markeeta před 3 hodinami
Klobásy se zelím
pavelcicha před 4 hodinami
Salát s cottage
SenBri před 5 hodinami
Roládky na špejli
anicka1 před 5 hodinami
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 7 hodinami
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 7 hodinami
Tématické fráze:
ředkvičky tepelně upravené,
vaříme s ředkvičkami,
rozdíl mezi pancettou a slaninou,
risotto slanina,
dušené ředkvičky,
italské rizoto s pancettou,
krémové risotto s hráškem a pancettou,
rizoto s pancettou,
rozdíl mezi pančetou a slaninou,
dýňové rizoto s pančettou,
rizoto s ředkvičkama,
vaříme s ředkvičkama,
rizoto s ředkvičkami,
rizoto s ředkičkou,
vaříme se ředkvičkou,
jeden recept třikrát jinak
Suroviny:
rýže na risotto arborio,
pancetta,
ředkvičky,
cibule šalotka,
víno bílé suché,
vývar masový,
olej olivový,
sůl,
petrželka,
sýr strouhaný,
máslo
Komentáře (21)
Já ředkvičky používám na smaženici s vajíčky,do pomazánek a na polévky.Toto je další príma nápad na využití
Osobně si myslím,že rozdíl mezi grilovanou a dušenou ředkvičkou zrovna tady v tomto jídle je velký.Vždyť ta grilovaná zase na své chuti nemůže tolik ztratit,když se přidává až ke konci.
Mimo recept-kdysi jsem tady na Topreceptech opravu ráda pročítávala komentáře u receptů jiných kuchařinek/kuchařů
Teď tady chodím přidat recept,okomentovat a ohodnotit recepty druhých a zase mizím.A to jen díky tomu,že se tady rozmáhají čím dál,tím víc nesváry a zbytečné hádky a napadání se navzájem
Pod hezkým receptem zbytečná debata....jedna, co chce mít poslední slovo (byť pod cizím receptem a v debatě o ničem) za každou cenu, druhá polemizuje o ztrátě grilované chuti ředkvičky, když ta je jen zamíchaná do už hotového risotta.....nakonec - není té pancetty do risotta škoda? Co ji nacpat do česnekového točeňáku a ugrilovat takhle? Prej je to dobrý....
Děkuji za ohlasy