15 nejoblíbenějších receptů na špagety: Inspirujte se výběrem z našeho receptáře
Špagety jsou nejoblíbenější italské těstoviny podlouhlého provázkového tvaru. K dlouhým těstovinám se hodí jednoduché omáčky, které k nim dokonale přilnou. Nejznámější jsou aglio e olio či carbonara s parmezánem.
Těstoviny si můžeme připravovat také doma, na těsto využijeme pouze 3 ingredience - mléko, vejce a vodu. Z vyváleného plátu vykrajujeme těstoviny ručně nebo pomocí strojku. Těstoviny necháme usušit a poté jsou připraveny k uvaření.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Autentické špagety carbonara podle Emanuela
- Boloňské špagety
- Špagety s brokolicovým krémem
- Špagety s ořechy
- Špagety s penízovkami
- Špagety aglio e olio
- Avokádové špagety
- Špagety à la puttanesca
- Špagety s tuňákem a cuketou
- Špagety al pomodoro
- Špagety s krevetami a špenátem
- Špagety s omáčkou z dýně
- Sépiové špagety s marinovaným lososem
- Špagety vařené s houbami ve vývaru
- Špagety s pestem z řapíkatého celeru
1/15
1/15
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 53 minutami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 2 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 16 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 21 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Jak správně uvařit těstoviny al dente
Pečeme s Ivou: Snadné farmářské bagety s celozrnnou moukou jsou krásně nadýchané a po ochutnání si je zamiluje celá rodina
Komentáře