Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 924 kJ / 938 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,70 g |
| Tuky | 96,71 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 496 mg |
| Sodík | 1,63 g |
| Sůl | 4,07 g |
| Sacharidy | 4,99 g |
Postup přípravy
Krok 1: Slaninu nakrájíme na kostičky a na suché pánvi ji vyškvaříme.
Krok 2: Přidáme houby a chvilku je restujeme, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a přidáme kousek másla. Necháme cca 5 minut dusit.
Krok 3: Mezitím uvaříme špagety al dente, které ke směsi přihodíme a podlijeme několika lžícemi vody z uvařených špaget. Prohřejeme a odstavíme ze zdroje tepla.
Krok 4: Ihned vlijeme žloutky a vše důkladně promícháme. Podáváme posypané parmazánem.
Zveřejněno 4. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s penízovkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZN1R
Moje poznámka
Špagety s penízovkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZN1R
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 4 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 9 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno před 20 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapustová polévka
Topmoni před 16 minutami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 45 minutami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 1 hodinou
Výborné lasagne
Ketynna před 2 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 2 hodinami
Květáková polévka
tomstny před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 3 hodinami
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 3 hodinami
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 3 hodinami
Tématické fráze:
recept z penizovkou
Suroviny:
žampióny,
slanina,
žloutek,
česnek,
máslo,
tymián čerstvý,
parmazán,
těstoviny špagety,
sůl,
pepř
Komentáře (4)