Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 924 kJ / 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,70 g |
Tuky | 96,71 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 496 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 4,07 g |
Sacharidy | 4,99 g |
Postup přípravy
Krok 1: Slaninu nakrájíme na kostičky a na suché pánvi ji vyškvaříme.
Krok 2: Přidáme houby a chvilku je restujeme, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a přidáme kousek másla. Necháme cca 5 minut dusit.
Krok 3: Mezitím uvaříme špagety al dente, které ke směsi přihodíme a podlijeme několika lžícemi vody z uvařených špaget. Prohřejeme a odstavíme ze zdroje tepla.
Krok 4: Ihned vlijeme žloutky a vše důkladně promícháme. Podáváme posypané parmazánem.
Zveřejněno 4. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s penízovkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZN1R
Moje poznámka
Špagety s penízovkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZN1R
Nejnovější recepty
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 6 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 6 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 6 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy
Saratice před 20 minutami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 38 minutami
Jablkový zázrak
Fitulka před 1 hodinou
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Fitulka před 1 hodinou
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 2 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 3 hodinami
Americké lívance bez kynutí
káťa před 4 hodinami
Bábovka tvarohová
eskymak před 4 hodinami
Maki sushi
tipek136 před 6 hodinami
Tématické fráze:
recept z penizovkou
Suroviny:
žampióny,
slanina,
žloutek,
česnek,
máslo,
tymián čerstvý,
parmazán,
těstoviny špagety,
sůl,
pepř
Komentáře (3)