15 nejoblíbenějších receptů na špagety: Inspirujte se výběrem z našeho receptáře
Špagety jsou nejoblíbenější italské těstoviny podlouhlého provázkového tvaru. K dlouhým těstovinám se hodí jednoduché omáčky, které k nim dokonale přilnou. Nejznámější jsou aglio e olio či carbonara s parmezánem.
Těstoviny si můžeme připravovat také doma, na těsto využijeme pouze 3 ingredience - mléko, vejce a vodu. Z vyváleného plátu vykrajujeme těstoviny ručně nebo pomocí strojku. Těstoviny necháme usušit a poté jsou připraveny k uvaření.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Autentické špagety carbonara podle Emanuela
- Boloňské špagety
- Špagety s brokolicovým krémem
- Špagety s ořechy
- Špagety s penízovkami
- Špagety aglio e olio
- Avokádové špagety
- Špagety à la puttanesca
- Špagety s tuňákem a cuketou
- Špagety al pomodoro
- Špagety s krevetami a špenátem
- Špagety s omáčkou z dýně
- Sépiové špagety s marinovaným lososem
- Špagety vařené s houbami ve vývaru
- Špagety s pestem z řapíkatého celeru
1/15
1/15
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 11 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 16 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 19 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 20 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
16 tipů, jak využít zbylé brambory k přípravě oběda nebo večeře
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Komentáře