Mistrovství světa v hokeji i v jídle? Jen piva se prodalo za 50 milionů, padlo bezmála 40 tisíc porcí hranolek a 880 kg hořčice
Pět způsobů, jak využít ředkvičky: Křupejte je v salátu, v pomazánce, uvařte je v polévce, upečte či osmažte
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
Vepřová plec v zeleninové omáčce z pomalého hrnce Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Anna Kocikova 240 min
Vepřová plec na smetaně v papiňáku (tlakovém hrnci) Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Anna Kocikova 60 min
Hovězí kostky ve sladkokyselé omáčce se smetanou Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Anna Kocikova 60 min