Magazín
Dnešní top článek
Polské krówki: Legendární polské karamelky miluje celý svět. Jak si je udělat doma?
Milovali jste v dětství ze všech bonbonů nejvíc karamelky? Tyto bonbonky vonící zkaramelizovaným… Číst dál
Online časopis o jídle
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Kuskus (Coucous, marocká těstovina) je jednou ze základních potravin severoafrické kuchyně. Jde o spařenou a do kuliček tvarovanou krupici z pšenice, ječmene nebo prosa. Jeho příprava je velmi jednoduchá. Kuskus se nevaří, ale zalévá vroucí vodou, vývarem nebo vařícím pokrmem. Většina lidí si ho připraví spíše ve formě salátu, přílohy k masu nebo se zeleninovou směsí. Hodí se při hubnutí, je zdrojem vitamínu skupiny B i minerálů (zvláště kuskus celozrnný).
Kulinářské tipy a triky Ukázat další
Předchozí 1 … 56 57 58 … 59 … 60 61 62 … 118 … 176 … 234 Další
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Štika s hráškovým pyré a citronovo-smetanovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami

Kuře chop suey
Přidáno před 23 hodinami

Bezlepkovy chléb který chutná jako klasický
Přidáno před 23 hodinami

Kuřecí roláda se žampionovou náplní (pečená v remosce)
Přidáno 14. 8. 2022 17:30

Miso polévka s houbičkami shimeji
Přidáno 14. 8. 2022 09:47

Křehký jablkový koláč s ořechy
Přidáno 13. 8. 2022 20:11