Články
Kategorie
-
Náročnému období navzdory. Tesco před Vánoci posílí svůj tým
26. 10. 2020 Ostatní Komerční sdělení
Čelíme další zatěžkávací zkoušce. Týká se to nás všech, tedy zákazníků i kolegů. Bezpečnost je pro společnost Tesco na prvním místě. V průběhu jarní vlny koronavirové epidemie získala spoustu zkušeností, na které může nyní navázat, navíc většinu opatření nechala v platnosti po celou dobu. Obchody Tesco tak i nadále zůstávají bezpečným…
-
Češi ho už sto let baští jako diví. Kde se vzal vlašský salát a proč ho máme nejradši s rohlíkem?
26. 10. 2020 Vaření Šárka Adámková
Už asi tak sto let patří na české stoly. I když se za tu dobu jeho složení i chuť proměnila, vlašák s rohlíkem je stále svačinovým hitem, byť tedy kaloricky spíš odpovídá většímu obědu. Víte, co se do něj dávalo kdysi, a jak se dělá dnes?
-
Pesto presto! Jak vyrobit levnou českou verzi slavné italské speciality, kterou si zamilujete?
26. 10. 2020 Vaření Šárka Adámková
Stejně jako si my neumíme představit kuchyňské zásoby bez kečupu, Italové to mají podobně s pestem. Tahle omáčka, která jako omáčka ani nevypadá, totiž působí jako téměř univerzální dochucovadlo. A navíc si ji snadno dokážete vyrobit sami, poradíme vám, jak na to!
-
Jedli byste smaženou krysu? Šílenosti na talíři, které jsou v cizích zemích naprostými delikatesami
25. 10. 2020 Ostatní Šárka Adámková
Každému z nás chutná něco jiného, jeden miluje ryby, jiný je nesnáší, ale přece jen jíme všichni zhruba stejně a jídlo našeho kamaráda u stolu nám obvykle nepřipadá odporné. A teď si představte, že by vám na talíři přistál jačí penis nebo smažená krysa. Ano, i tohle se ve světě jí. O kterých dalších dobrůtkách se nám ani nesní, a které…
-
Proč jíst lékořici? Je antibakteriální a pomůže i s ekzémem!
24. 10. 2020 Zdraví Marie Pokorná
"Rozhod jsem se léčit lásku lékořicí, objednám si aspoň tisíc odnoží a-a-ááá"... Tak to zpívá mladoučký Václav Neckář. Co potom s vypěstovanou lékořicí Václav Neckář provedl, to není známo, my se ale podíváme na to, čím může být lékořice prospěšná našemu zdraví.
-
Ušetříte a zhubnete aneb Šestero dobrých důvodů, proč si nosit oběd z domova
24. 10. 2020 Tipy a triky Kateřina Horáková
Obědy v práci. Někdo je odbývá kupovanou svačinkou, někdo je úplně vynechává (a koleduje si o vředy) a jiný každý den zbytečně utrácí za odfláknuté jídlo z poledního menu nejbližší restaurace, nedej bože z jídelny. Pokud vám obědy nedotuje zaměstnavatel, pořád je nejlepší nosit si vlastní z domova. Ušetříte, zhubnete a ještě vám to bude…
-
Jak provonět domov přírodní cestou: 4 snadné recepty pro příjemnější bydlení
24. 10. 2020 Tipy a triky Marie Pokorná
Dokonalý domov by vás měl upoutat nejen po vizuální stránce, ale měl by lahodit všem vašim smyslům. Proto nezapomínejte na vůně, které v každém interiéru vytvoří příjemnou, útulnou a uklidňující atmosféru. Navíc silně působí na psychiku a emoční rozpoložení, tak toho využijte ve svůj prospěch.
-
Stolování s nejmenšími: Dítě potřebuje kvalitní židličku a nezávadné nádobí
23. 10. 2020 Ostatní Marie Pokorná
Společné jídlo a stolování je významnou událostí, která odjakživa spojovala a sdružovala nejrůznější skupiny lidí. A i dnes by mělo společné stolování zůstat zvykem a stát se nepostradatelnou součástí výchovy dětí. Kultura stolování je výrazně ovlivněna naším životním stylem a je určena nejen kvalitou stravy a chováním při stravování,…
Předchozí 1 … 34 … 54 55 56 57 58 59 60 … 66 … 99 … 131 Další