Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 610 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,18 g |
Tuky | 37,77 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 8,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehká tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJE5
Moje poznámka
Lehká tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJE5
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 6 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 9 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 18 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 11 minutami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 1 hodinou
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 1 hodinou
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 3 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 3 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 3 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 10 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 11 hodinami
Tématické fráze:
hospodská tatarka,
lehká majonéza,
tatarka,
jak vylepšit tatarku,
tatarka s koprem,
lehká domací tatarka,
lehke omačky,
domácí tatarka lehká,
tatarka omacka,
recepty vaření,
odlehcena tatarka,
jak se dela chutna tatarka,
lehká domácí majonéza,
hospodská tatarka recept,
tatarka s cibulkou,
domácí lehká tatarka,
recept tatarka,
tatarka domácí lehka,
tatarka s cibulí,
tatarka recept
Suroviny:
cibule,
hořčice,
majonéza
Komentáře (12)
sama příjdeš na to jak co vylepšit a tady je spousta lidiček co Ti rádi poradí
Snad jen na práci.
A tatarka není minutka - snad by bylo lépe ji přesunout do omáček.