Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 116 kJ / 2 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,37 g |
Tuky | 179,37 g |
Vláknina | 18,38 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 88,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený bůček s blumami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2EV
Moje poznámka
Pečený bůček s blumami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2EV
Nejnovější recepty
Pohanka s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 16 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 19 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Baruska. před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 12 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 12 hodinami
Krenex
dragomirac před 14 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 14 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 14 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 14 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 15 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 15 hodinami
Tématické fráze:
pečený bůček,
pečený bůček recepty,
zavarovani ryngli,
zavařujeme ryngle,
bůček na blumách,
buchta s rynglemi,
pečený bůček trochu jinak,
buchta z rynglí,
recepty ryngle,
buchta s blumami,
ryngle ,blumy,
ryngle zavařování,
ryngle recepty,
ryngle ,blumy recepty,
peceny bucek s ryzi,
zavařovani bucku,
pečeny buček jinak,
nakladani bučku na pečeni,
marmeláda z blum,
marmeláda z rynglí
Suroviny:
bůček,
bluma,
pivo černé,
rum,
česnek,
jíška světlá instantní,
šťáva citronová,
cukr,
pepř,
sůl
Komentáře (9)