Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 352 kJ / 1 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,76 g |
Tuky | 37,12 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 841 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 184,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vyprážané halušky zo zemiakového cesta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xrqm
Moje poznámka
Vyprážané halušky zo zemiakového cesta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xrqm
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 1 hodinou
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 2 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 1 hodinou
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 12 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 14 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 14 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 15 hodinami
Tématické fráze:
jídlo na cesty recept,
jídlo na cesty recepty,
recepty na cesty,
receptíky zo slovenska,
recept halušky.sk,
halušky sk recept,
halušky recept sk,
recepty ha bramborove halušky,
bramborové těsto ha halusky,
recepty na halusky,
jan bizub,
zemiakové recepty,
vyprazane jablka,
top recepty na cesty,
halušky se špenátem a uzeným,
halušky zo slovenska,
halušky recept,
výborné halušky,
bizub
Suroviny:
brambory,
vejce,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
sádlo,
mléko,
strouhanka,
vejce,
olej
Komentáře (14)