Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřovo-žampiónová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZwV
Moje poznámka
Vepřovo-žampiónová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZwV
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 13 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 19 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 22 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 5 minutami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 56 minutami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 1 hodinou
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 2 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 2 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 14 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 15 hodinami
Krenex
dragomirac před 16 hodinami
Tématické fráze:
veprova omacka,
žampionová omačka s masem,
žampiónová omáčka,
žampionova omacka k rýži,
žampionová omáčka s vepřovým masem,
omacka zampionova,
omáčky z vepřového k rýži,
vepřová panenka s žampiony,
zampionova omacka s ryzi,
vepřová omáčka na žampionech,
veprové na zamionech,
žampiony s vepř.masem,
vepřova panenka se žampiony,
omáčka k rýži z vepřového,
omáčka s kýtou,
žampionová omáčka na maso,
vepřové maso a žampionová omáčka,
omáčky s rizi,
omáčka vepřové na žampionech,
žapiony omáčku
Suroviny:
maso vepřové,
žampiony sterilované,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
bazalka čerstvá,
jalovec,
koření nové koření,
masox
Komentáře (12)
No ano, masox je to samé co vegeta...
Akorát, že vegeta je ryze rastlinného původu a masox ze 70% hovězího a 30% vepřového bujónu...