Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřovo-žampiónová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZwV
Moje poznámka
Vepřovo-žampiónová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZwV
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 59 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 7 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Tématické fráze:
veprova omacka,
žampionová omačka s masem,
žampiónová omáčka,
žampionova omacka k rýži,
žampionová omáčka s vepřovým masem,
omacka zampionova,
omáčky z vepřového k rýži,
vepřová panenka s žampiony,
zampionova omacka s ryzi,
vepřová omáčka na žampionech,
veprové na zamionech,
žampiony s vepř.masem,
vepřova panenka se žampiony,
omáčka k rýži z vepřového,
omáčka s kýtou,
žampionová omáčka na maso,
vepřové maso a žampionová omáčka,
omáčky s rizi,
omáčka vepřové na žampionech,
žapiony omáčku
Suroviny:
maso vepřové,
žampiony sterilované,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
bazalka čerstvá,
jalovec,
koření nové koření,
masox
Komentáře (12)
No ano, masox je to samé co vegeta...
Akorát, že vegeta je ryze rastlinného původu a masox ze 70% hovězího a 30% vepřového bujónu...