Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřovo-žampiónová omáčka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 2. 2010 15:07

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako přílohu jsem použila rýži.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Buchyna

4. 8. 2021 16:24

Chutná určitě dobře, jen se mi moc nelíbí ta prezentace na talíři. Ale když to někomu nevadí, tak proč ne.

jarolimkaa

22. 6. 2010 17:22

to vypadá moc dobře , určitě prubnu

misza

18. 2. 2010 17:35

Bibinko jasně nad čerstvé žampióny není to souhlas;-)

spagetka

18. 2. 2010 17:34

Souhlasím s Bibinkou, mám taky čerstvé žampiony radši, jinak nedávám vegetu ani masox, nechám vydusit a přidávám drcený kmín a libeček ;-):yes:

barbra

18. 2. 2010 16:20

:yes:

Betina

18. 2. 2010 15:38

:yes::yes:

Betina

18. 2. 2010 15:38

:yes::yes:

michsamant

18. 2. 2010 15:24

:-p:yes:

Bibinka

18. 2. 2010 15:23

Miszo, recept je dobrý a vypadá pěkně, jen bych se přimlouvala, nebo lépe řečeno bych já použila žampióny čerstvé;-) Ty žampióny v plechovkách mi připadají jako slimáci a nemají tu dobrou chuť:-Sale ber to, jako můj názor, někomu můžou chutnat moc a dávám ti i přesto 2.bodíka:yes:

ruzena

18. 2. 2010 15:22

To vypadá moooooooooc chutně:-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprova omacka žampionová omačka s masem žampiónová omáčka žampionova omacka k rýži žampionová omáčka s vepřovým masem omacka zampionova omáčky z vepřového k rýži vepřová panenka s žampiony zampionova omacka s ryzi vepřová omáčka na žampionech veprové na zamionech žampiony s vepř.masem vepřova panenka se žampiony omáčka k rýži z vepřového omáčka s kýtou žampionová omáčka na maso vepřové maso a žampionová omáčka omáčky s rizi omáčka vepřové na žampionech žapiony omáčku

Suroviny: maso vepřové, žampiony sterilované, cibule, česnek, protlak rajský, bazalka čerstvá, jalovec, koření nové koření, masox

TopRecepty.cz

Vepřovo-žampiónová omáčka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pZwV