Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brynza v cuketovém kabátku

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

9. 8. 2012 18:04

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 471 kJ / 1 069 kcal
Bílkoviny95,18 g
Tuky69,87 g
Vláknina3,50 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 4,53 g
Sůl11,07 g
Sacharidy13,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Medvědí česnek mám nakrájený v mrazáku ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 8. 2012 00:39

Brynzu znám roky jako brynzu;-)na slováky ani rumuny si nehraji:-Da receptík se mi moc líbí:-p:-S+14:yes::-K

rebeka rebeka

10. 8. 2012 15:06

já brynzu i brynDzu ( už vím, nechala jsem se poučit:-8;-):-D ) miluju, toto se mi líbí moc a moc:-K:-K :-):yes::yes:

nofrona

10. 8. 2012 14:24

Tonda:Jsi šikulka;-), myslím, že určitě.
Hurá, neb;-)ude krveprolití;-):-D:-D
Hlavně to moc nedotláčej, ať tam nenecháš palec:-O:-D:-D

Tonda

10. 8. 2012 12:36

nofrona: Ještě mám dotázek, když vyndám tu zarážku z elektrickýho nářezáče, nepůjde to tam taky ukrojit:-? To bych pak jen otřel, nožem riskuji svoji krev:-O:-D:-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 8. 2012 12:23

:-D:-))Tonda:

nofrona

10. 8. 2012 11:55

Tonda::yes::-D:-D

Tonda

10. 8. 2012 11:49

nofrona: Já si fakt myslel, že je na to nějaký udělátko:-D Ale mamka mi vždycky říkala, když něco nevíš tak se zeptej "líná huba holý neštěstí":-D:-D
Vyzkouším a hlavně aby to bylo plátek cukety a ne mýho prstu:-O:-D:-D

nofrona

10. 8. 2012 11:37

Tonda:
Jakmile na dotaz přijdu, tak odpovídám;-):-K
Krájela jsem plátky cukety ostrým nožm;-), přeju ať se zadaří.

1974andrea 1974andrea

10. 8. 2012 11:35

Tonda:Tondo, já dělám plátky normálně nožem, půl cm určitě ukrojíš;-)

1974andrea 1974andrea

10. 8. 2012 11:35

Hezky připravené jídlo, i když já moc bryndzu nemusím;-):yes:

Tonda

10. 8. 2012 11:16

Zkusím štěstí i tady, čím se dělají ty plátky:-? Fotečka toho nářadíčka by nebyla? Nebo se to dělá nožem, ale to si nemyslím:-K

mysulka mysulka

10. 8. 2012 09:32

:-p:yes: krása:-K

nofrona

9. 8. 2012 21:35

Jana Remkova:Díky. Používám cuketky co nejmenší. Jadérek tam zase tak moc není a mě ani nevadí. U smažené jo, ale tady ne a když ji dělám na sádle s kořením, tak je tam mám ráda;-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 8. 2012 21:31

Čumím jak puk. To je nádhera!! Jenže si nejsem jistá, že bych zvládla ty plátky z cukety. Co ta jádra? Ty necháváme?? Nádhera a kdybych mohla, dala bych ti více plusů.:yes::yes::yes:

maris maris

9. 8. 2012 21:21

:-p:yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bryndza recepty brynza recepty recepty bryndza bryndza bryndza recept recepty s brynzou cuketa plněná brynzou kde sehnat brynzu jak se ji bryndza cuketa zapečená s brynzou cuketa z s brynzou brynza cuketa cuketa recepty s brynzou cuketa a bryndza cuketa s brynza recepty z brynzy cuketové halušky s brynzou brynzda bryndza do mrazaku bryndza článek

Suroviny: cuketa, brynza, klobása uzená, česnek mědvědí, šunka, olej, pepř

TopRecepty.cz

Brynza v cuketovém kabátku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BOkn