Brynza v cuketovém kabátku

nofrona Kuchařka:

Doba přípravy: 10 min. PT0H10M 4 porce Ostatní 35 názorů

514

Suroviny

1 cuketa
200 g brynzy
200 g uzená klobása
2 pl medvědího česneku
4-8 plátků šunky
olej
pepř
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cuketu si umyjeme a nakrájíme podélně na 0,5cm plátky.

  2. Brynzu dáme do misky, přidáme nasekaný česnek a na kousky nakrájené maso, zamícháme.

  3. Vytvoříme 4 brynzové kuličky, ty obalíme šunkou a plátky cuket, zafixujeme párátky, vložíme do olejem vymazaného pekáčku.

  4. Posypeme namletým barevným pepřem.

  5. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200°C 20 minut.
    Jako příloha jsou http://www.toprecepty.cz/recept/28662-nove--brambory--zapecene-v--okorenene--zakysane-smetane/.

Poznámka

Medvědí česnek mám nakrájený v mrazáku ;-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Brynza v cuketovém kabátku

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Brynzu znám roky jako brynzu;-)na slováky ani rumuny si nehraji:-Da receptík se mi moc líbí:-p:-S+14:yes::-K

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    já brynzu i brynDzu ( už vím, nechala jsem se poučit:-8;-):-D ) miluju, toto se mi líbí moc a moc:-K:-K :-):yes::yes:

    Odpovědět

  • nofrona nofrona(autorka receptu)

    Tonda:Jsi šikulka;-), myslím, že určitě.
    Hurá, neb;-)ude krveprolití;-):-D:-D
    Hlavně to moc nedotláčej, ať tam nenecháš palec:-O:-D:-D

    Odpovědět

  • Tonda Tonda(neregistrovaná)

    nofrona: Ještě mám dotázek, když vyndám tu zarážku z elektrickýho nářezáče, nepůjde to tam taky ukrojit:-? To bych pak jen otřel, nožem riskuji svoji krev:-O:-D:-D

    Odpovědět

  • varilamyskakasicku varilamyskakasicku

    :-D:-))Tonda:

    Odpovědět

  • nofrona nofrona(autorka receptu)

    Tonda::yes::-D:-D

    Odpovědět

  • Tonda Tonda(neregistrovaná)

    nofrona: Já si fakt myslel, že je na to nějaký udělátko:-D Ale mamka mi vždycky říkala, když něco nevíš tak se zeptej "líná huba holý neštěstí":-D:-D
    Vyzkouším a hlavně aby to bylo plátek cukety a ne mýho prstu:-O:-D:-D

    Odpovědět

  • nofrona nofrona(autorka receptu)

    Tonda:
    Jakmile na dotaz přijdu, tak odpovídám;-):-K
    Krájela jsem plátky cukety ostrým nožm;-), přeju ať se zadaří.

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Tonda:Tondo, já dělám plátky normálně nožem, půl cm určitě ukrojíš;-)

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Hezky připravené jídlo, i když já moc bryndzu nemusím;-):yes:

    Odpovědět

  • Tonda Tonda(neregistrovaná)

    Zkusím štěstí i tady, čím se dělají ty plátky:-? Fotečka toho nářadíčka by nebyla? Nebo se to dělá nožem, ale to si nemyslím:-K

    Odpovědět

  • mysulka mysulka

    :-p:yes: krása:-K

    Odpovědět

  • nofrona nofrona(autorka receptu)

    Jana Remkova:Díky. Používám cuketky co nejmenší. Jadérek tam zase tak moc není a mě ani nevadí. U smažené jo, ale tady ne a když ji dělám na sádle s kořením, tak je tam mám ráda;-).

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Čumím jak puk. To je nádhera!! Jenže si nejsem jistá, že bych zvládla ty plátky z cukety. Co ta jádra? Ty necháváme?? Nádhera a kdybych mohla, dala bych ti více plusů.:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • maris maris

1 2 3

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: bryndza recepty recepty bryndza bryndza bryndza recept kde sehnat brynzu jak se ji bryndza brynzda bryndza do mrazaku bryndza článek recept brynza květák cuketa bryndza diskuze vajíčková pomazánka brníčko brynza brynza kromeriz brynza nebo bryndza polahoda brynza recepty top recepty bryndza bryndza v listovem teste recepty brynza

Zapomněl/a jsem heslo