Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené vepřové ramínko na žampionech

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

17. 11. 2009 21:00

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota5 602 kJ / 1 339 kcal
Bílkoviny213,00 g
Tuky43,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol650 mg
Sodík540 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy15,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Maso pečené s kostí, je to nej, nej, nej !

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

dzungila

18. 11. 2009 22:57

Tak za tohle mě doma určitě pochválí!;-):-p Mám uloženo a tobě právem náleží bod!:yes:

Colombo65

18. 11. 2009 18:25

Jistě, jde jen o usnadnění a urychlení !;-)

Simona Skolakova

18. 11. 2009 13:46

Je to opravdu krásné a hned bych si dala,jen se chci zeptat jíšku mohu použít svojí,že?Já nemám ráda tu instatní,přijde mi to pak takové sklovaté.Ale někdo s tím vaří rád.:-))Dávám bodík:yes:

vybusna

18. 11. 2009 09:37

nadherne foto

nenan

18. 11. 2009 00:07

++++++++:yes::yes::yes::yes::yes:ach,jo-já mám hlad-a na tohle:-p

Bibinka

17. 11. 2009 22:57

Otíku, já nehraju, takový chutě na noc do pytle:-Dtak bych po tom sáhla......a když jsi mi neposlal ani pláteček tlačenky, tak mi dej prosím kousnout toho pečeného masíčka jo:-?my masožravci to nemáme lehké;-) Dávám bodíka:yes:

Eliza

17. 11. 2009 22:53

Děkuji za odpověď :-K. Koukám, že jsem ten bod neposlala, tak to napravuji!

Jenda1

17. 11. 2009 22:46

Otíku, díky za vložený recept a naprosto s tebou souhlasím, že maso pečené s kostí v kuse je super, šťavnaté:-p:-p:-p. Posílám zasloužený čtvrtý bodík;-). :-!:-)):yes::yes::-K

Colombo65

17. 11. 2009 22:40

Eli-alternativa od Kotányi je zcela na místě, já jsem zase trošku něco vybral v Hungary - viz foto a byl to dobrej kup. Podle vzhledu to ale je velmi podobné tomu Kotanyi. Tak mi odpusťte já jsem prostě Hungarolog.;-);-);-)

Eliza

17. 11. 2009 22:16

Otto, souhlasím - pečení masa s kostí je naprosto nenapodobitelné...:-p Dělávám krkovičku na černém pivu a zásadně ji kupuji nevykostěnou, respektive nechám si maso vykostit a kost přibalit ;-):-p, abych je pekla společně. Tohle papání, co jsi stvořil je opravdu veliká krása :-), ale mám otázku - co je to za koření? (koření na vepřové maso...) Mám v kredenci "Vepřová pečeně" od Kotányi...je to ono? Já jen, že směs koření dokáže chuť jídla podtrhnout, vylepšit a nebo i zkazit, tak než uložím...;-):-K

drahulin

17. 11. 2009 22:04

Voní to až k nám domů.:-p:yes:

JanaDorazinova

17. 11. 2009 22:02

Otíku, to je nádhera!! A zase na večer:-(;-):yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové na žampionech vepřová pečeně pečené vepřové maso na žampionech vepřové maso na žampionech pečené vepřové plecko pečené kosti vepřové maso ramínko vepřová pečeně s žampiony vepřová pečeně se žampiony plecko na žampionech vepřová pečeně recept vepřové plecko na žampionech pečené žampiony ramínko maso pečené vepřové plátky na žampionech pecene maso na zampionech veprova pecene zampiony pečené vepřové kosti recepty z vepřového ramínka pečené vepřové se žampióny

Suroviny: ramínko vepřové, žampióny, cibule šalotka, koření na vepřové maso, kapie červená, máslo, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Pečené vepřové ramínko na žampionech

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vlmM