Suroviny
Porce: 1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 269 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,55 g |
Tuky | 12,05 g |
Vláknina | 4,73 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 409 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 16,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Shmaky v provensálském koření s červenou cibulí a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyY0
Moje poznámka
Shmaky v provensálském koření s červenou cibulí a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyY0
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 1 hodinou
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 2 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 5 hodinami
Tématické fráze:
šmakoun provensálské koření recept,
šmakoun kuchařka,
šmakoun recepty,
losos na provensálském koření,
šmakoun,
provensálský šmakoun recepty,
jak používat šmakoun,
smakoun zpusob pouziti,
smakoun s provensálským kořením-recept,
šmakoun recepty s provensaskym korenim,
šmakouny shmaky,
na co používat provensáls ké koření,
varime smakoun,
kde používat provensálské koření,
bezmasá kuchařka-shmaky,
šmakoun voda,
shmaky salát jemný,
shmak uzený recept,
šmakoun provensalské koření recepty,
červená pórková cibule
Suroviny:
šmakoun,
koření provensálské,
sůl,
mouka hladká,
olej,
cibule červená,
pórek,
bujón zeleninový,
víno bílé suché,
voda
Komentáře (10)
Hanko
Lucasinko
Dokonce to nejí ani můj napolo vegetariánský syn. Když nad tím tak uvažuju, třeba když to připraví taková kuchařka jako ty, půjde to pozřít a i si pochutnat...