Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 864 kJ / 924 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,97 g |
| Tuky | 63,03 g |
| Vláknina | 10,85 g |
| Cholesterol | 280 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 15,21 g |
| Sacharidy | 42,06 g |
Postup přípravy
Krok 1: Salám nakrájíme na kostičky, zelí a papriku nahrubo a cibuli najemno. Rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli.
Krok 2: Pak přidáme nakrájené zelí, papriku, trochu podlijeme a podusíme doměkka. Mírně osolíme, opepříme a okmínujeme mletým kmínem.
Krok 3: Po chvíli přidáme na kostičky nakrájený salám, masox a chvíli dusíme.
Krok 4: Nakonec zalejeme zálivkou z předepsaných surovin, a podle množství upravíme hustotu buď přidáním vody nebo solamylu. Podáváme s čerstvými rohlíky.
Zveřejněno 25. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sázavský buřtguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZzGv
Moje poznámka
Sázavský buřtguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZzGv
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 5 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 5 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 10 hodinami
Štrúdl s jablky podle maminky
Přidáno před 19 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno 18. 12. 2025 15:57:57
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 10 minutami
Vaječný koňak
Vigousek před 1 hodinou
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 1 hodinou
Tvarohová štola
Pavlina3 před 1 hodinou
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 1 hodinou
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 2 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 3 hodinami
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 4 hodinami
Tématické fráze:
buřtguláš se zelím,
čím zahustit buřtguláš,
burtgulas,
buřtguláš s mrkví,
jak zahustit buřt guláš,
buřtguláš recept,
buřtguláš s lečem,
jak zahustit burtgulas,
cim dochutit burtgulas,
burt gulas zeli,
buřtguláš zelí,
buřtguláš s červeným zelím,
zahustit buřtguláš,
čím zahustit zelí,
vuřtgulaš,
jak zahustit vuřtguláš,
buřguláš se zelím,
výborný buřtguláš,
čím dochutit buřt guláš,
buřtguláš zelí
Suroviny:
salám měkký,
zelí červené,
cibule,
paprika čerstvá červená,
masox hovězí,
sádlo,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
omáčka sojová,
cukr,
omáčka worcesterová,
maggi,
solamyl,
glutasol
Komentáře (6)
dochutiť a zahustiť sa dá jedlo aj inak
uvariť jednoduché-lacné-chutné jedlo, to je umenie vedieť vnímať chute.