Postup přípravy
Krok 1: Lilek bez loupání, vcelku, upečeme v troubě nebo remosce (předem ho propícháme třeba špízovou jehlou - aby při pečení nepraskl). Ještě vlažný ho oloupeme a velice jemně nakrájíme.
Krok 2: Přidáme rozetřený česnek, sůl, jogurt, dobře promícháme a dáme vychladit.
Krok 3: Při podávání zakápneme olivovým olejem, můžeme zdobit olivami a přikusujeme pečivo.
Zveřejněno 2. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek v bílém jogurtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPoy
Moje poznámka
Lilek v bílém jogurtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPoy
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 19 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 19 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 2 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 5 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 6 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 6 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 13 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 16 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 16 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 16 hodinami
Tématické fráze:
lilek s bílým jogurtem,
lilek vcelku,
lilek baklažán bílý,
loupání lilku,
lilek loupání,
lilek s bílým jogurtem a s česnekem,
lilek na bílého jogurtu,
bílé baklazany recepty,
lilek s bilim jogurte,
baklažán bílý recepty,
lilek v remosce,
recept lilek remoska,
recepty na baklažán bily,
turecká kuchyně,
lilek loupani?
Suroviny:
lilek,
česnek,
jogurt bílý,
sůl,
olej olivový,
olivy
Komentáře (4)