Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek à la Jean z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEwr
Moje poznámka
Lilek à la Jean z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEwr
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 4 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 9 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 13 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 10 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 4 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 6 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 7 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 9 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 10 hodinami
Tématické fráze:
lilek v remosce,
lilek à la jean,
pečený lilek s rajčaty remoska,
olivovakucharka,
lilek v remosce,
zapečený lilek s ciabatou,
zapečený lilek v remosce,
recept z lilku,
lilek la,
zapečený lilek v v remosce,
lilek v v remosce,
buchty z lilku,
lilek a¨la jean,
lilek jean,
webgarden.cz olivovakucharka,
olivovakucharka.cz,
lilek
Suroviny:
lilek,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový,
tymián čerstvý
Komentáře (10)
hosta: díky, Jituš, je vidět, že je nás opravdu hodně příznivců této jednoduché a fantastické dobroty.