Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 031 kJ / 1 442 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 326,62 g |
| Tuky | 14,03 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 771 mg |
| Sůl | 1,96 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí na bylinkovém másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ByQ
Moje poznámka
Kuřecí na bylinkovém másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ByQ
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 5 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 11 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 17 minutami
Medvědí tlapky
hoopoo před 20 minutami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 26 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 33 minutami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 1 hodinou
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 3 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prsíčka na bylinkách,
kuřecí prsa na másle,
kuřecí na másle,
bylinkové máslo recept pohlreich,
bylinkové máslo recept,
kureci maso na masle,
kuřecí steak na másle,
kuřecí prsa s bylinkovým máslem,
kuřecí prsa na bylinkach,
kuřecí steak s bylinkami,
maso na bylinkovem masle,
maso na másle,
kuřecí steak na bylinkách,
bylinková kuřecí prsa,
kuřecí steak pohlreich,
kuře s bylinkovým máslem,
kuřecí prsíčka na másle,
bylinkové máslo pohlreich,
kuřecí prsíčka s bylinkovým máslem,
kuřecí prsíčka s bylinkami
Suroviny:
prsa kuřecí,
olej,
máslo,
petrželka,
sůl,
česnek,
cibule,
pepř
Komentáře (8)