Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 631 kJ / 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,60 g |
Tuky | 1,20 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 156 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ledový salát s hlívovými škvarečky a parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2PV
Moje poznámka
Ledový salát s hlívovými škvarečky a parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2PV
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 13 minutami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 38 minutami
Čočka na kyselo
nowaja před 54 minutami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 55 minutami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 2 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 2 hodinami
Červená řepa
radbastim před 3 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 4 hodinami
Kounický kotlet
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
ledový salát,
ledový salát recepty,
salát z ledového salátu,
recepty saláty,
salát s parmazánem,
recepty salátu,
recepty z ledového salátu,
hlíva ústřičná salát,
hlíva ústřičná recepty,
salát ledový,
hlívové škvarky,
ledový salát recept,
škvarky z hlívy ústřičné,
saláty z ledového salátu,
škvarky z hlívy,
ledový salát s parmazánem,
ledove zeli,
recepty ledový salát,
salát z hlívy ústřičné,
salát z ledového zelí
Suroviny:
salát ledový,
hlíva ústřičná,
okurka čerstvá,
cibulka zelená,
olivy zelené,
sůl,
pepř drcený,
česnek granulovaný,
olej olivový,
ocet vinný,
parmazán
Komentáře (19)