Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 631 kJ / 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,60 g |
Tuky | 1,20 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 156 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ledový salát s hlívovými škvarečky a parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2PV
Moje poznámka
Ledový salát s hlívovými škvarečky a parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2PV
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 54 minutami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 17 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 19 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 21 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 23 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudlová polévka
Dudycha před 5 minutami
Pečená mrkev
Lucie1001 před 20 minutami
Drobenka na koláč
komi.michal před 36 minutami
Koprová omáčka
Bigharvik před 1 hodinou
Pečený králík podle babičky
janda74 před 1 hodinou
Krůtí na paprice
Bushmann před 2 hodinami
Buchta z Hery
vaja1 před 4 hodinami
Sirup z lipového květu
lidkabr@email.cz před 4 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 13 hodinami
Tématické fráze:
ledový salát,
ledový salát recepty,
salát z ledového salátu,
recepty saláty,
salát s parmazánem,
recepty salátu,
recepty z ledového salátu,
hlíva ústřičná salát,
hlíva ústřičná recepty,
salát ledový,
hlívové škvarky,
ledový salát recept,
škvarky z hlívy ústřičné,
saláty z ledového salátu,
škvarky z hlívy,
ledový salát s parmazánem,
ledove zeli,
recepty ledový salát,
salát z hlívy ústřičné,
salát z ledového zelí
Suroviny:
salát ledový,
hlíva ústřičná,
okurka čerstvá,
cibulka zelená,
olivy zelené,
sůl,
pepř drcený,
česnek granulovaný,
olej olivový,
ocet vinný,
parmazán
Komentáře (19)