Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 715 kJ / 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,02 g |
Tuky | 25,72 g |
Vláknina | 8,25 g |
Cholesterol | 294 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 72,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá bramborová polévka bez jíšky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLvJ
Moje poznámka
Rychlá bramborová polévka bez jíšky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLvJ
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 20 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 23 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 2 minutami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 6 minutami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 34 minutami
Buchta Fešák
LuccHansel před 57 minutami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 1 hodinou
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 4 hodinami
Tématické fráze:
jiska recept,
rychlá bramborová polévka,
bramboračka bez jíšky,
jíška do polévky,
jak udělat jíšku do polévky,
rychlá bramboračka,
polévka bez jíšky,
recept na jíšku,
bramb.polevka,
jíška do bramboračky,
polévky bez jíšky,
klasicka bramborova polevka,
jíšky,
bramborová polévka bez jížky,
jak udelat jisku,
jiška,
bramborová polévka bez mouky,
bramboračka bez jíšky recept,
polévka bramb,
polévka z jíšky
Suroviny:
brambory,
vývar,
mléko,
sůl,
vejce,
žemle,
máslo,
nať petrželová
Komentáře (7)
+