Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 097 kJ / 1 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,01 g |
Tuky | 116,92 g |
Vláknina | 5,25 g |
Cholesterol | 124 mg |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 5,75 g |
Sacharidy | 22,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozbalený vepřový ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPmM
Moje poznámka
Rozbalený vepřový ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPmM
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 4 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 13 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 1 hodinou
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 2 hodinami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 2 hodinami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 2 hodinami
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
tsmolova před 3 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 4 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 10 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 15 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 16 hodinami
Tématické fráze:
rozbalené ptáčky,
rozbalený španělský ptáček,
rozbalené španělské ptáčky,
recept na rozbaleneho ptacka,
vepřové ptáčky,
rozbalený ptáčci,
vepřové plátky jako ptáček,
vepřový plátek jako ptáček,
rozbalené ptáčci,
rozbaleny ptacky,
rozbalené hovězí ptáčky,
španelsky ptaček rozbaleny,
falesny veprovy ptáček,
recept na vepřové ptáčky,
veprovy ptacci,
rozbaleni ptacci,
španělské ptáčky rozbalené,
rozbalené vepřové ptáčky,
rozbalený španělský ptáček recept,
rozbalené ptáčky recept
Suroviny:
kotleta vepřová,
špek,
sádlo,
okurky sterilované,
párky,
hořčice plnotučná,
cibule,
mouka hladká,
lák okurkový,
sůl,
pepř
Komentáře (13)
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/mas..., její autorka je úplně někdo jiný než ty, takže fotku mažu.
Příště vlož pouze své vlastní
Ale ve větě : "...na něm opečte zprudka naklepané, osolené a opepřené plátky masa." možná změnit slovosled, že.