Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 971 kJ / 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,67 g |
Tuky | 2,97 g |
Vláknina | 19,34 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 8,78 g |
Sůl | 21,84 g |
Sacharidy | 82,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí závitky na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qlq7
Moje poznámka
Rybí závitky na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qlq7
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 7 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 7 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 7 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 7 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 8 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 8 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 9 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 10 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 10 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 10 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 10 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 11 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 11 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 12 hodinami
Tématické fráze:
nakladani ryb na kyselo,
ryby na kyselo,
nakladani ryb,
nakládané ryby na kyselo,
ryba na kyselo,
nakládání ryby na kyselo,
nakládání ryb do octa,
nakládání kyselých ryb,
rybí závitky,
jak nakladat ryby,
rybí na kyselo,
nakládání zavináčů,
ryby nakyselo,
rybí závitky recept,
recept na ryby na kyselo,
štěpnička rybí nakládání ryb na uzení recept,
nakládání ryb nakyselo,
recepty ryby na kyselo,
nakládání ryby do octu,
recepty na nakládání ryb candát
Suroviny:
filet rybí,
zelí kysané,
cibule červená,
mrkev,
pórek,
ocet,
sůl,
cukr krystal,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř čtyř barev
Komentáře (7)