Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 971 kJ / 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,67 g |
Tuky | 2,97 g |
Vláknina | 19,34 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 8,78 g |
Sůl | 21,84 g |
Sacharidy | 82,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí závitky na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qlq7
Moje poznámka
Rybí závitky na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qlq7
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 5 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 9 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 13 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 3 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 3 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 7 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 9 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 9 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 10 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 10 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
nakladani ryb na kyselo,
ryby na kyselo,
nakladani ryb,
nakládané ryby na kyselo,
ryba na kyselo,
nakládání ryby na kyselo,
nakládání ryb do octa,
nakládání kyselých ryb,
rybí závitky,
jak nakladat ryby,
rybí na kyselo,
nakládání zavináčů,
ryby nakyselo,
rybí závitky recept,
recept na ryby na kyselo,
štěpnička rybí nakládání ryb na uzení recept,
nakládání ryb nakyselo,
recepty ryby na kyselo,
nakládání ryby do octu,
recepty na nakládání ryb candát
Suroviny:
filet rybí,
zelí kysané,
cibule červená,
mrkev,
pórek,
ocet,
sůl,
cukr krystal,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř čtyř barev
Komentáře (6)