Postup přípravy
Zveřejněno 26. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí steak s rozmarýnem a grilovanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPjR
Moje poznámka
Hovězí steak s rozmarýnem a grilovanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPjR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno před 12 hodinami
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno před 17 hodinami
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno 13. 5. 2025 17:57
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno 13. 5. 2025 17:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Americký" moučník
Marcela0123 před 3 hodinami
Chalupářské vepřové maso s bramborami
Marcela0123 před 3 hodinami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
muraia před 10 hodinami
Sněhové pusinky - uvnitř vláčné
bobinas před 10 hodinami
Lilek zapečený s vejcem
Jitka J. před 11 hodinami
Jablečné linecké řezy
Moanka před 11 hodinami
Nízkosacharidový Red Velvet Cake - Low carb
Nadja před 12 hodinami
Americké čokoládové cookies
Majdi_Hladka před 12 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Pralenka před 15 hodinami
Hovězí líčka na kávě
Antonausprag před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí zadní recept,
hovězí steak,
hovězí zadní steak,
hovězí steak recept,
hovězí zadní steak na pánvi,
steak z hovězího zadního recept,
hovězí steak ze zadního,
hovězí zadní steak recept,
hovězí zadní,
steak z hovězího zadního,
steak hovezi zadni,
nejlepší recept na hovězí steak,
recept hovězí steak,
zadní hovězí steak,
hovězí steaky nejlepší recepty,
steakove brambory,
steak ze zadniho hoveziho,
hovězí zadni steak recepty,
zadní hovězí steak recept,
hovězí zadní na gril
Suroviny:
hovězí zadní,
brambory,
rozmarýn,
sůl,
pepř,
olej olivový,
zelenina
Komentáře (23)
poradte mi co jsem udelal špatně,diky
Neméně - 2x už se slušně upozorňovalo..
Vy ste tady vážně \"topíková\" sebranka
To si mám vyrobit z těch brambor? Nebo z rozmarýnu?
Klarisko, no ten je přesně pro mě - něco mezi krvavým a mediem - nádhera
Takže, správný steak nemusí být jen ze svíčkové. Steak má být na řezu mramorovaný tukem, na suché pánvi se mastí sám.
Které maso? Toť otázka, v zásadě platí, že čím víc k zadku zvířete, tím je maso libovější - a tužší, úplně nejlepší je hřbet. Neznám bohužel české názvy takhle z hlavy, podívejte se sem: http://drobek.eml.cc/vsechno/druhy.htm, je to ze "steakologie" z mé grilovací kuchařky.